Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Η "Μπουμπούκα" μετακομίζει στην Κάντζα!



Θρίλερ με την Ευγενία Μανωλίδου! Eνώ είχε δώσει τα χέρια και περίμενε διακαώς να βρεθεί στα τηλεοπτικά πλατό του ΑΝΤ1 και στο «Dancing with the stars», o καινούργιος χρόνος τη βρίσκει στο ακουστικό του τηλεφώνου της να περιμένει το τελικό OK από τον... Alpha!

Aν οι ευχές της εισακουστούν, η γλυκιά μαέστρος θα συνυπάρχει στο καινούργιο ριάλιτι του σταθμού, «Greek Idol». Oχι, δεν θα διευθύνει την ορχήστρα, αφού για την παρουσίαση της εκπομπής συζητούν άλλο, άφθαρτο πρόσωπο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η «Μπουμπούκα» θα συμμετέχει στην κριτική επιτροπή της οποίας ηγείται ο Νίκος Καρβέλας και θα δίνει τα φώτα της, καθώς το αντικείμενο το γνωρίζει καλά και το έχει σπουδάσει χρόνια.

Η συνεργασία της με τον Alpha θεωρείται σχεδόν σίγουρη και (αν δεν προκύψει κάποια ανατροπή από αυτές που την... καταδιώκουν το τελευταίο διάστημα και διαρκώς βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού «νυμφώνος») οι υπογραφές θα πέσουν πολύ σύντομα. Ισως και αυτή την εβδομάδα.

«Η Ευγενία θέλει πολύ να συνεργαστεί με το κανάλι της Κάντζας και την ενδιαφέρει ιδιαίτερα το “Greek Idol”, γιατί είναι στο αντικείμενό της. Η απόφαση θα παρθεί σε λίγες μέρες, γιατί την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι ακροάσεις των υποψηφίων από την Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη. Η κριτική επιτροπή θα έχει συσταθεί για να ξεκινήσει το έργο της», μας λέει άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος.

Η αλήθεια είναι ότι οι επικοινωνιακοί χειρισμοί της παρουσιάστριας- μαέστρου δεν ήταν οι καλύτεροι μετά το φινάλε της «Στιγμής της αλήθειας» κι έχουν ενοχλήσει ανθρώπους-κλειδί των καναλιών. Παρ’ όλο που ήθελαν διακαώς να την εντάξουν με πρωτοποριακά concept στο δυναμικό τους, οι μέθοδοί της δεν φαίνεται να τους αφήνουν περιθώρια για διαπραγματεύσεις. Ενώ συζητούσε με ένα κανάλι, την ίδια στιγμή άνοιγε δίαυλο επικοινωνίας και με άλλο. Πολλοί το χαρακτήρισαν «ανασφάλεια» της Ευγενίας Μανωλίδου, αφού σε καμιά περίπτωση δεν ήθελε να μείνει εκτός τηλεοπτικού πεδίου, προσπαθώντας απεγνωσμένα να υπογράψει κάποιο συμβόλαιο. Η υπέρμετρη αγωνία της της «έκλεισε» τελικά πολλές πόρτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το Star βρισκόταν πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον ΑΝΤ1 το όνομά της ήταν επικρατέστερο για το «Dancing with the Stars». Τελικά, όπως λέγεται, την εκπομπή θα παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια. Ελπίζουμε να μη συμβεί τώρα το ίδιο με τον Alpha, που η συμφωνία τους βρίσκεται μια... ανάσα από το να κλείσει!

espresso.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου