Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Ήττα του Άρη στην Ξάνθη!



Τι και αν ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Σούπερ Λίγκας; Ο Άρης... έπεσε μέσα στα Πηγάδια και έχασε 2-1 από την Ξάνθη που πήρε μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη με τα γκολ των Λέιτε και Έλιγκτον. Μείωσε ο Τζόνσον στο 90'.


«Έπνιξε» τον Άρη στα πηγάδια η Ξάνθη χάρη στα γκολ που πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο οι Μρσελάο στο15' και Ελινγκτον στο 35ο λεπτό. Με την νίκη αυτή οι Ακρίτες ανασάνουν βαθμολογικά. Οι Θεσσαλονίκης μετά από 5 συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα γνώρισαν την ήττα με τους δύο Αμερικανούς Τζόνσον και Αντού να είναι οι καλύτεροι του Άρη. Μάλιστα ο πρώτος πέτυχε και το παρθενικό του γκολ, ενώ ο δεύτερο λίγο έλειψε να δώσει στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.


Ο Γιάννης Ματζουράκης αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-5-1 και τον Γκσπούρνινγκ κάτω από τα δοκάρια, αριστερά τον Τζάκι και δεξιά τον Παπαδημητριού. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους...

.... Βάλλα και Κωστούλα. Ο «Ρουμάνος» τοποθέτησε δύο αμυντικά χαφ, τους Φλίσκα και Στίνγκα. Η τριάδα στο χώρο του κέντρου ήταν αριστερά ο Κιντάνα, δεξιά ο Πόι και στον άξονα ο Λέιτε, με τον Έλινγκτον να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.


Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τα περισσότερα προβλήματα να είναι στο χώρο του κέντρου χρησιμοποίησε το ίδιο σχήμα 4-4-2 και τα ίδια πρόσωπα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Σηφάκης κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Αράνο και δεξιά ο Νέτο. Στο κέντρο της άμυνας των «κίτρινων» οι Πρίττας και Νάτσο Γκαρσία. Στα πλάγια οι ΧΑβίτο και Κάλβο με τους Κάμπορα και Κόκε να είναι το επιθετικό δίδυμο του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου