Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Πολλές οι ληστείες στην Αττική χθές!



Μπαράζ ληστειών σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή της Αττικής. Τρία άτομα τραυματίστηκαν από τους ληστές και χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες. Δύο τραυματίες από απόπειρα ληστείας σε εργοστάσιο στο Ναύπλιο.

Αργά χθες το βράδυ, στην οδό Φαληρέως 21 στο Νέο Φάληρο, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα χτύπησαν 66χρονη γυναίκα και της άρπαξαν την τσάντα με άγνωστο χρηματικό ποσό.

Νωρίτερα, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε κατάστημα ανταλλακτικών σκαφών αναψυχής στο Πόρτο Ράφτη, χτύπησαν στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη, τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού και άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στη 1.20 τα ξημερώματα, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα 30χρονου Αλβανού, τον οποίο χτύπησαν στο κεφάλι και του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στις 3.10 τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι εισέβαλαν στην εταιρεία κρεάτων ΕΚΡΕΤ -ΕΒΕ στη διασταύρωση Κηφισού και Αγίας Αννης στο Ρέντη, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και την τσάντα ενός υπαλλήλου. Οι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.

Επίσης χθες το βράδυ στις 21.00, άγνωστοι άρπαξαν άγνωστο ποσό από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στη λεωφόρο Συγγρού 196, στην Καλλιθέα.

Τέλος, χθες το μεσημέρι ένοπλος απείλησε υπάλληλο της εταιρείας "Πλαίσιο" στη διασταύρωση Κηφισίας και Όθωνος, στην Κηφισιά και του άρπαξε μια σακούλα με 45.000 ευρώ.

Απόπειρα ληστείας στο Ναύλιο με δύο τραυματίες

Xθες το μεσημέρι, δύο ένοπλοι κρανοφόροι εισέβαλαν στο λογιστήριο εργοστασίου στο Ναύπλιο, ζητώντας από τους υπαλλήλους να τους παραδώσουν τα χρήματα. Μάλιστα, οι δύο άγνωστοι πυροβόλησαν κατά των υπαλλήλων με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εξ αυτών στα πόδια.

Στη συνέχεια οι δράστες, χωρίς να πάρουν χρήματα, βγήκαν από το εργοστάσιο, επιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού (η οποία είχε κλαπεί στις 6 Ιανουαρίου από την Αθήνα) και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο Άργους.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου