Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Eπιδείνωση του καιρού, καταιγίδες και χιόνια!


Βαθμιαία επιδείνωση θα παρουσιάσει από το απόγευμα και από τα νοτιοδυτικά ο καιρός στη χώρα με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές χαμηλού υψόμετρου. Ειδικότερα σε ότι αφορά τα έντονα καιρικά φαινόμενα για σήμερα Πέμπτη προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την περιοχή των Κυθήρων, τη δυτική Κρήτη και αργότερα τη Στερεά Ελλάδα. Έντονες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας.

Στην Αττική αρχικά θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Τη νύχτα προβλέπονται καταιγίδες και χιόνια στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ασθενείς βροχές θα εκδηλωθούν αρχικά στα ανατολικά και από το απόγευμα και στα υπόλοιπα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 07 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ στα νότια καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 11 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου