Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Όλα τα τελευταία νέα για την Eurovision 2010!



Φέτος ο Ελληνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού που θα στείλουμε στο Όσλο, θα γίνει σε μεγάλο στούντιο της...ΕΡΤ (έλεος) γιατί θέλουν να μειώσουν το κόστος της διοργάνωσης κατά πολύ. Οι ''μεγάλοι'' της ΕΡΤ αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί ο τελικός στο στούντιο της ΕΡΤ και όχι στο χώρο νυχτερινού μαγαζιού.

Ο Τζώνης Καλημέρης τρέχει και δεν φτάνει, με τις συνατήσεις που κάνει σχετικά με την Eurovision, ο οποίος αποφάσισε ότι την καλλιτεχνική βραδιά θα την επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός! Ο Φωκάς φέτος πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά, γιατί οι συμμετοχές είναι 9, και όχι 3 όπως τις προηγούμενες χρονιές.

Το σενάριο για τους παρουσιαστές της βραδιάς, είναι ακόμα ανοικτό αν και το δίδυμο Ρίκα Βαγιάνη και Μάριον Μιχελιδάκη ακούγεται ως πιθανότερο αυτή την στιγμή.
Στις 10 Μαρτίου κοινό και επιτροπή θα αποφασίσουν σε ποσοστό 50%-50%, ποιός/α θα πάρει το εισητήριο για το Όσλο.
Τα υποψήφια τραγούδια θα τα ακούσουμε εμείς, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου σε ειδική βραδιά που θα παρουσιάσουν η Δήμητρα Ακριώτου και η Δέσποινα Φάγκρα.

Στην Κύπρο τώρα, τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν θα είναι 10, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στο στούντιο 3 του ΡΙΚ. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 21.15 μ.μ το βράδυ και θα μεταδωθεί απευθείας από το ΡΙΚ 1.


ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΣΛΟ

Φέτος ο διαγωνισμός θα γίνει πιο αργά, λόγω του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
Ο διαγωνισμός της 55ης Eurovision, θα γίνει στις 25 μαίου ο Ά Ημιτελικός ημέρα Τρίτη, στις 27 Μαίου ο ΄Β Ημιτελικός ημέρα Πέμπτη, ενώ ο Τελικός θα γίνει το Σάββατο 29 Μαίου!

Επίσης ένα πράγμα που άλλαξε είναι ότι, φέτος θα ψηφίσουμε νωρίτερα. Δηλαδή, όταν ξεκινήσει το τραγούδι θα αρχίσουμε να ψηφίζουμε από την αρχή του show, εώς και 15 λεπτά μετά την παρουσίαση της τελευταίας συμμετοχής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου