Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Νέα καθυστέρηση για τo Spiderman 4!



Η Sony και η Marvel, ανακοίνωσαν ότι η τέταρτη συνέχεια του "Spider-man" θα καθυστερήσει, καθώς θα υπάρξουν αλλαγές στην ιστορία, στο καστ και στον σκηνοθέτη. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η πολυαναμενόμενη ταινία θα βγει στις αίθουσες το 2012.


Όπως αναφέρει το Reuters, το σενάριο θα αλλάξει και στόχος της Sony και της Marvel, είναι να υπάρξει πλήρης ανανέωση στη σειρά ταινιών που εδώ και επτά χρόνια γεμίζει τα ταμεία τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία θα πραγματεύεται τις περιπέτειες του Peter Parker -ο άλλος εαυτός του σούπερ ήρωα- στο λύκειο. Στις πρώτες τρεις ταινίες ο Parker είχε ήδη αποφοιτήσει από το λύκειο και ουσιαστικά το τέταρτο φιλμ θα είναι μια επιστροφή στο παρελθόν του ήρωα.


Ο διάσημος πλέον ηθοποιός Tobey Maguire, είναι 34 ετών και πατέρας και θα αντικατασταθεί με κάποιον άλλον. Επίσης θα αντικατασταθεί και ο σκηνοθέτης Sam Raimi.


"Είμαι περήφανος με αυτά που πετύχαμε με τον Spider-man την περασμένη δεκαετία. Μέσα από αυτές τις ταινίες κατάφερα να δημιουργήσω φιλίες που κρατάνε ακόμα. Περιμένω με αγωνία να δώ το επόμενο κεφάλαιο αυτής της απίθανης ιστορίας" δήλωσε ο Tobey Maguire


"Το στούντιο και η Marvel έχουν μια σπουδαία ευκαιρία να δώσουν νέα κατεύθυνση στην ιστορία και είμαι βέβαιος ότι θα κάνουν εκπληκτική δουλειά" δήλωσε ο Raimi.


Οι ταινίες Spider-man από το 2002 μέχρι σήμερα έχουν κάνει εισπράξεις 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε εισιτήρια, ενώ Sony και Marvel έχουν αποκομίσει τεράστια κέρδη από πωλήσεις παιχνιδιών και εκμετάλλευση των δικαιωμάτων του ήρωα και της ταινίας.


Η τέταρτη συνέχεια του Spider-man, θα βασιστεί σε σενάριο του James Vanderbilt και σύντομα η Sony θα δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου