Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Άστατος ο καιρός το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας


Άστατος θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας. Νοτιάδες έως και 8 μποφόρ στο Αιγαίο την Παρασκευή, γρήγορα όμως θα στραφούν σε δυτικούς. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Καθαρά Δευτέρα.

Παρασκευή 12-02-2010

Kαιρός: στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες και χιονιά στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας και λίγα χιόνια στα ορεινά.

Σάββατο 13-02-2010

Kαιρός: αρχικά θα διατηρηθούν οι συνθήκες της Παρασκευής αλλά σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Κυριακή 14-02-2010

Kαιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες, χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας, πρόσκαιρα θα χιονίσει και σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.

Δευτέρα 15-02-2010

Kαιρός: στα δυτικα, κεντρικα,τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές,σποραδικες καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Χιόνια στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο. Σταδιακα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών μικρής διάρκειας κυρίως τις πρωινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου