Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010

Δίνεις αίμα, και παίρνεις μπριζόλα!Μετά την πρωτότυπη αμερικανική προσπάθεια προσέλκυσης αιμοδοτών με το motto «Δίνεις αίμα, παίρνεις μπύρα», ουρές κάνουν οι πολίτες στην Ταϊβάν για να δώσουν αίμα, ύστερα από την εκστρατεία "μπριζόλα έναντι αίματος" που εξήγγειλε η υπηρεσία αιμοδοσίας της χώρας, σε συνεργασία με τοπική αλυσίδα εστιατορίων, με στόχο την προσέλκυση αιμοδοτών.

Χιλιάδες εμφανίστηκαν χθες για να δώσουν αίμα ύστερα από την ανακοίνωση της αλυσίδας εστιατορίων TASTY ότι θα προσφέρει 5.000 κουπόνια για ένα δωρεάν δείπνο στα εστιατόριά της, αξίας 549 δολαρίων Ταϊβάν, (περίπου 12 ευρώ), που θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε μπριζόλα.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της εταιρείας, "σε μερικούς σταθμούς αιμοδοσίας, οι οποίοι δεν ανοίγουν πριν από τις 8 π.μ., ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται από τις 3 το πρωί".

Η εκστρατεία προσέλκυσης αιμοδοτών ξεκίνησε εν όψει των διακοπών της κινεζικής Πρωτοχρονιάς, που αρχίζουν φέτος στις 14 Φεβρουαρίου, περίοδο κατά την οποία τα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν συνήθως μεγάλες ελλείψεις αίματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου