Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010

N. Μουρατίδης: ''Ποτέ δεν μου έχει πει η παραγωγή τί να λέω''


Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του Γιώργου Θεοφάνους και ούτε θέλω. Δεν ξέρω τι έχει μεσολαβήσει μεταξύ τους ούτε και τι παρασκήνιο έχει παιχτεί. Ο Θεοφάνους κατ' ιδίαν δεν μου έχει πει τίποτα, παρά μόνο την προηγούμενη Δευτέρα που βρεθήκαμε στην εκπομπή του Θέμου, έδειχνε πικραμένος που άκουσε τραγούδι της Ήβης στο ραδιόφωνο αμέσως μετά την αποχώρησή της από το X-Factor.

Τώρα τι έχει γίνει ούτε ξέρω ούτε θέλω να μάθω δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης ενώ συμπλήρωσε: ''Σύμφωνα με την δική μου αντίληψη, η επιστολή της Sony κινείται ενάντια στον κ. Θεοφάνους και διαχωρίζει τους υπόλοιπους κριτές και τον ΑΝΤ1''. Αν έπεφτε κάτι στην αντίληψή μου, αν ήξερα κάτι τέτοιο τότε ναι, θα το κατήγγελλα αμέσως και θα αποχωρούσα. Όπως επίσης να σας πω ότι μέχρι σήμερα η παραγωγή ποτέ δεν είχε πει, σε μένα τουλάχιστον, τι πρέπει να λέω και τι όχι. Ο μουσικός παραγωγός όμως αναφέρθηκε και στο ''Greek Idol'' λέγοντας: ''Το χειρίστηκαν λάθος. Ανακοίνωναν, ανακοίνωναν, ανακοίνωναν και έταζαν τον ουρανό με τ' άστρα και μετά όλοι έφευγαν...ο ένας μετά τον άλλον''.

Αυτό είναι κακό. Χάνει κύρος η εκπομπή. Και αυτοί που πήγαν τώρα θα έπρεπε να τραβήξουν το διπλάσιο κουπί. ''Δεν θα πήγαινα γιατί έχω άλλα πράγματα να κάνω, εκτός τηλεόρασης", είπε ο Νίκος Μουρατίδης για την υπόθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και τη Sony.

Πηγή: DownTown

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου