Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Παντρεύονται Κουρκούλης - Κελεκίδου;


Τούς πήρε λίγο καιρό παραπάνω από το κανονικό, αλλά τελικά ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλυ Κελεκίδου παραδέχονται τη σχέση τους. «Κάλλιο αργά παρά ποτέ» θα μου πεις, αλλά άντε... κομμάτια να γίνει, διότι έχω μία άλφα αδυναμία στον Κουρκούλη. Έτσι, οι δύο αιώνιοι «φίλοι» πλέον παραδέχονται ότι είναι ζευγάρι και όπως είπε ο Κουρκούλης δεν το έλεγαν πριν, διότι είναι χαμηλών τόνων και οι δύο και δεν ήθελαν να προκαλούν.

Χμ. Το γεγονός ότι... διαιώνιζαν μία κατάσταση και είχαν βάλει τον κόσμο στο τριπάκι «είναι ή όχι ζευγάρι», δεν προκαλεί αυτό; Τα νυφικά που φόραγε η Κέλυ πριν κάτι χρόνια στις εμφανίσεις τους επί πίστας και παρίσταναν ζευγάρι που παντρεύεται; Αυτό αποκαλείται «χαμηλών τόνων»; Είμαι από χωριό κι ακόμη δεν έχω μάθει τα... πρωτευουσιάνικα. Τέλος πάντων, ακόμη και η Κελεκίδου μιλάει για τη σχέση τους, αλλά όχι τόσο ανοιχτά όσο ο καλός της. Αυτή μάλλον είναι ακόμη πιο... χαμηλών τόνων.

Για του λόγου το αληθές, αυτές τις μέρες βρίσκεται στο κρεβάτι με προβλήματα στη μέση (άτιμο δωδεκάποντο τι κάνεις) και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, παραδέχτηκε ότι δίπλα της είναι ένα «Ν». Βέβαια, αυτό τής το έβγαλε με το τσιγκέλι ο Γρηγόρης, ο οποίος την πίεσε να αποκαλύψει έστω το πρώτο γράμμα του ονόματος. «Α, ο Νεκτάριος» λέει ο Γρηγόρης. Ναι, ο Σφυράκης... Χαχα, ευθυμήσαμε πάλι. 

Τέλος πάντων. Το δελτίο του Star είχε και μία αποκάλυψη χθες. Σε ρεπορτάζ είπαν ότι το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί το καλοκαίρι σε χωριό στα Γιάννενα, ενώ αποκάλυψαν ότι μένουν μαζί σε μονοκατοικία στα νότια προάστια. Μάλιστα. Τι να πω. Άντε και στα δικά μας οι λέφτερες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου