Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Άννα Βίσση Γιατί ακυρώνει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις στην Αθήνα


Όσοι περίμεναν με αγωνία να δουν ξανά από κοντά την Ελληνίδα σταρ, θα πρέπει να κάνουν ακόμα υπομονή, καθώς η Άννα Βίσση αποφάσισε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο Θάλασσα της παραλιακής. Το μεγάλο comeback θα γίνει τελικά το φθινόπωρο στο Αθηνών Αρένα, ο μοναδικός, ίσως, χώρος που μπορεί να καλύψει το υπερθέαμα που έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει εδώ και μήνες.  

 

"Η Άννα θέλει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο Αθηνών Αρένα" λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της. "Είναι πολύ ενθουσιασμένη με την επιστροφή της, αλλά έχει ακόμα υποχρεώσεις στην Αμερική και πρέπει να επιστρέψει". Αυτές τις μέρες η Άννα βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ σε λίγες μέρες θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να παραστεί σε σημαντική εκδήλωση απονομής βραβείων. Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα κάνει στη Λευκωσία τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ της μεγάλης της επιτυχίας, Στην Πυρά, τελικά η οπτικοποίηση του τραγουδιού θα γίνει, μόλις επιστρέψει στην Αθήνα.  

  

Έτσι, λοιπόν, μετά την ακύρωση των εμφανίσεών της, η Άννα Βίσση σκέφτεται να πραγματοποιήσει περιορισμένες συναυλίες στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο. Άγνωστο, επίσης, παραμένει πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το αγγλόφωνο CD της - ακούγεται πάντως πως το υλικό είχε εντυπωσιάσει σημαντικούς ανθρώπους της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας, με τους οποίους η Άννα βρίσκεται πλέον σε τακτική επαφή. "Αυτό που ετοιμάζεται τώρα δεν έχει καμιά σχέση με το Everything I Am" λέει πηγή κοντά στη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια. "Είναι μια παραγωγή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες παραγωγές μεγάλων σταρ του εξωτερικού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου