Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Λύγισε ο Τραϊανός Δέλλας!


Μπορεί αρχικά να μην άφηνε τη γυναίκα και μητέρα του παιδιού του ο Τραϊανός Δέλλας να ασχοληθεί με τη showbiz, τελικά όμως λύγισε και της έκανε το χατίρι. Έτσι, η γοητευτική γυμνάστρια και τραγουδίστρια, που εγκατέλειψε προσωρινά τη showbiz για να αφοσιωθεί στα οικογενειακά της καθήκοντα, ετοιμάζει δυναμική επιστροφή, η οποία μάλιστα επισφραγίστηκε και από ένα πανάκριβο δώρο. Προς το παρόν όχι σε ελληνική συχνότητα, αλλά σε κυπριακή.

Η Γωγώ λοιπόν έχει δεχθεί πρόταση για lifestyle εκπομπή από το κανάλι Σίγμα και βρίσκεται λίγο πριν από την τελική συμφωνία. Οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν να λένε για το πόσο ομόρφυνε μετά τη γέννα και θέλουν πάση θυσία να την εντάξουν στο δυναμικό τους. Πρόταση όμως έχει δεχθεί και από το Mega Channel Κύπρου, στο οποίο τον τελευταίο μήνα έχει αναλάβει υψηλό πόστο ο Γιώργος Χουλιάρας, φίλος της από την Αθήνα. Φυσικά, και αυτή η εκπομπή θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της! Οι υπεύθυνοι του σταθμού θέλουν η Γωγώ να παρουσιάσει ένα καθημερινό μαγκαζίνο με θέματα για τη γυναίκα και, φυσικά, το παιδί. 

Η γνώμη του Τραϊανού
Πώς άλλαξε γνώμη όμως ο Τραϊανός; Τι ήταν αυτό που τον λύγισε; Η άμεμπτη συμπεριφορά της γυναίκας του και η αφοσίωσή της στα νέα της καθήκοντα. Αλλά και το γεγονός ότι είχε μια επιτυχή επαγγελματική πορεία μέχρι πριν τον γνωρίσει. 

Το ζευγάρι πριν από λίγες εβδομάδες έκανε αναλυτική συζήτηση για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και ο Τραϊνός συμφώνησε η Γωγώ να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Αυτά μάθαμε, μεταξύ άλλων, όταν εκείνη βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα για μια φωτογράφηση, αλλά και για να παρακολουθήσει το σύζυγό της στο φιλικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Δανία.

Πάντως, ο Αγ. Βαλεντίνος ήρθε πολύ νωρίτερα για την όμορφη τραγουδίστρια. Συγκεκριμένα, πριν από μερικές ημέρες ο Τραϊνός της δώρισε ένα πανάκριβο ρολόι αξίας 38.000 ευρώ! Πρόκειται για το συλλεκτικό χρυσό Rolex Millegrau με μαύρη πλάκα και κρύσταλλο ζαφείρι με πράσινη αντανάκλαση, που δεν χαράζεται. Το συγκεκριμένο ρολόι είναι αριθμημένο και η Γωγώ πραγματικά δεν το αποχωρίζεται ποτέ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με προσεγμένη δίαιτα και πολλή γυμναστική έχασε πολύ γρήγορα τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης και επέστρεψε στις fit συνήθειές της. Ήθελε όμως και μια ακόμη αλλαγή. Έτσι, αρχικά σκούρυνε τα μαλλιά της και στη συνέχεια τα έκοψε κοντό καρέ, αποσπώντας μόνο θετικά σχόλια από τον άντρα της, την οικογένειά της και τους φίλους της.

«Η Γωγώ είναι πιο όμορφη από ποτέ. Η εγκυμοσύνη, η γέννα αλλά και η μετακόμισή της στην Κύπρο μαζί με τον Τραϊανό έφεραν την απόλυτη ισορροπία, κάτι που φαίνεται και στην εξωτερική της εμφάνιση», μας αποκάλυψε καλή της φίλη. Η ανανέωσή της ολοκληρώθηκε με shopping therapy για την ίδια, τον Τραϊανό και το μωρό, με τη βοήθεια του καλού της φίλου Σωτήρη Τσαγδή. Ο γνωστός στυλίστας αγόρασε για τη νεοφώτιστη κυρία Δέλλα ένα γκρι μωρουδιακό φορμάκι Ed Hardy, με το οποίο η μαμά Γωγώ πραγματικά ξετρελάθηκε. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ταξίδεψε για την Κύπρο την Πέμπτη και θα επιστρέψει στη χώρα μας τον Απρίλιο για να περάσει οικογενειακά τις γιορτές του Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου