Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Η Ριάνα λύνει την σιωπή της!


Το σίριαλ του ξυλοδαρμού της Ριάνα (Rihanna) από τον σύντροφο της και τραγουδιστή της R&B, Κρις Μπράουν (Chris Braown), συνεχίζεται καθώς προκύπτουν ολοένα και νέα στοιχεία για το βίαιο επεισόδιο που συγκλόνισε το λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ.

Μετά την δημόσια συγνώμη του τραγουδιστή, ήρθε να σοκάρει η φωτογραφία της άγρια χτυπημένης τραγουδίστριας, που έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα από το κοσμικό site TMZ, τώρα είναι η σειρά της Ριάννα να λύσει την σιωπή της. 

Μάλιστα, διάλεξε την ημέρα 21ων γενεθλίων της για να απευθύνει ένα μήνυμα στους θαυμαστές της, μέσω του εκπροσώπου της, ο οποίος δήλωσε: "Η Ριάνα, μετά από απαίτηση της αστυνομίας, δεν μπορεί να αναφερθεί στο γνωστό επεισόδιο όπου εμπλέκεται ο πρώην φίλος της, Κρις Μπράουν. 

Θέλει απλά να διαβεβαιώσει τους θαυμαστές της, ότι παραμένει δυνατή, είναι αρκετά καλύτερα και εκτιμά βαθύτατα την υποστήριξη που δέχεται από τον κόσμο αυτές τις δύσκολες ώρες". 

Η τραγουδίστρια που βρίσκεται ακόμη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ακύρωσε το πάρτι για τα γενέθλια της στην Νέα Υόρκη, και σχεδόν όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της.

 Εντωμεταξύ οι έρευνες της αστυνομίας για την διαρροή της φωτογραφία, και το ξυλοδαρμό συνεχίζονται. 

Οι εκπρόσωποι της κατηγορούσας αρχής περιμένουν από την αστυνομία να τους παρουσιάσει περισσότερα στοιχεία εις βάρος του Μπράουν. 

Ο αρχηγός του αστυνομικού τμήματος του Λος Αντζελες, Γουίλιαμ Μπράτον δήλωσε ότι η δημοσίευση της φωτογραφίας μπορεί να έφερε σε δύσκολη θέση το πρόσωπο που απεικονιζόταν, έγινε όμως η αφορμή να έρθει στην επιφάνεια ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα:

"Ο αριθμός των κακοποιημένων γυναικών συνεχώς αυξάνεται. Ο καθένας μας μπορεί να υποστεί μια βίαιη επίθεση. Δεν παίζει ρόλο από ποιο χώρο προέρχεται και πόσο διάσημος είναι. Γι΄αυτό δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια μπροστά σε ένα υπαρκτό πρόβλημα που αφορά κάθε οικογένεια". 

Ο Μπράτον αποκάλυψε επίσης ότι οι υποψίες για την διαρροή της φωτογραφίας εστιάζονται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το τμήμα, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, τον κάνει να ντρέπεται: "Είναι οδυνηρό να διαπιστώνεις ότι κάποιος συνάδερφος σου εμπλέκεται σε μια παράνομη υπόθεση, αυτό όμως δεν τον απαλλάσσει και θα αντιμετωπίσει τις ποινές του νόμου". 

Κλειστά τα χαρτιά τους κρατούν και οι υπεύθυνοι του αμερικάνικου κοσμικού site ΤΜΖ, που την περασμένη Πέμπτη δημοσίευσαν την φωτογραφία, οι οποίοι αν και δεν είναι διατεθημένοι να αποκαλύψουν την πηγή τους, έγραψαν ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε μετά το διαπληκτισμό της Ριάνα με τον Κρις Μπράουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου