Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Στο νοσοκομείο ο Sakis;


Το άγχος των τελευταίων ημερών λόγω Γιουροβίζιον, η κούραση του από το φετινό εξαντλητικό πρόγραμμα και το πρόβλημα με τις φωνητικές χορδές (ε, βάλε και κάνα ξενύχτι λόγω της κόρης του) ο Sakis Ρουβάς ήρθε, εξαντλήθηκε κι όπως λέγεται εισήχθη στο νοσοκομείο. Ο Sakis το μεσημέρι της Τρίτης δεν ένιωθε καλά και όπως ακούστηκε εισήχθη σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών.

Οι άνθρωποι της ΕΡΤ στο άκουσμα των νέων, ανησύχησαν, διότι αύριο είναι ο ελληνικός τελικός για την Γιουροβίζιον και οπωσδήποτε μία τέτοια εξέλιξη, μόνο πρόβλημα αποτελεί. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εισαγωγή του στο νοσοκομείο δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Απλά ο τραγουδιστής θα ακολουθήσει μία ειδική θεραπεία για τις φωνητικές του χορδές, ώστε να είναι έτοιμος για τον τελικό της Τετάρτης. 

Πάντως, ο Ρουβάς τον τελευταίο καιρό τρέχει με ρυθμούς μαραθωνοδρόμου, αφού έχει τις εμφανίσεις στο Starz (άνοιξε ξανά την περασμένη εβδομάδα), τις πρόβες για την Γιουροβίζιον, ταξίδια στην Ευρώπη για την προώθηση της συμμετοχής του, συν ότι είναι νέος πατέρας. Ε, όλα αυτά φαίνεται να τον έχουν εξαντλήσει και για του λόγου το αληθές, ο Sakis έχει χάσει κάποια κιλά. 

Ωστόσο, ο αοιδός είναι σωστός επαγγελματίας και την περασμένη Κυριακή έκανε τη συναυλία «των ερωτευμένων» στο Starz, όπου γι’ ακόμη μία φορά, απλά εντυπωσίασε! Ελπίζουμε, αν η είδηση με το νοσοκομείο ισχύει, πράγματι να μην είναι κάτι ανησυχητικό. Όχι, τίποτε άλλο, έχω να πάω και... Starz αυτή την εβδομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου