Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Όλγα Φαρμάκη VS Πετρούλας Κωστίδου Μια τηλεοπτική τιτανομαχία: Ποια ολοκληρώνει καλύτερα;


Και πάνω στο βραδινό ζάπινγκ ξαφνικά το κανάλι κολλάει στον ΑΝΤ1. Όχι γιατί τρελαίνομαι με τα βιντεάκια του Θέμου, αλλά γιατί το πλάνο είναι επικό: ένα μπούστο κυριαρχεί στην εικόνα, και περιμένοντας να δω σε ποια ανήκει, με ένα έξυπνο fade out ο σκηνοθέτης εστιάζει την εικόνα σε άλλο μπούστο, αρκετά πιο αναγνωρίσιμο, αυτό της Όλγας. Εδώ είμαστε είπα, και άραξα να απολαύσω την κοσμοϊστορική στιγμή, που συναντήθηκαν τηλεοπτικά η Όλγα με την Πετρούλα -so hot right now- Κωστίδου, από το σέξι δελτίο καιρού του Star. 

 

Η συνάντηση ξεκίνησε όπως κάθε συνάντηση κορυφής, αντάξια του Μαξίμου: "Γεια σας", "σας αγαπώ πάρα πολύ", "όχι εγώ σας αγαπώ", "μα τι λέτε εγώ πιο πολύ' και τα συναφή. Η Πετρούλα πέταξε την μπηχτή στην Όλγα για το θαυμασμό που τρέφει στο "αντίπαλο" στήθος, και τόνωσε το δικό της (τώρα με push up bra έγινε;). Στη συνέχεια ανέφερε ότι έχουν συνεργαστεί μαζί στο παρελθόν. Εκεί είναι που το hint φαντασίωσης κάθε άντρα αρχίζει να ξυπνάει, αλλά ήρθε η Όλγα να μας διευκρινίσει ότι η συνεργασία ήταν στις πασαρέλες. Μόνο. 

  

Και τότε άρχισε η συζήτηση περί ολοκλήρωσης. Η Όλγα θέλησε να λύσει την απορία της: Πώς ολοκληρώνει η Πετρούλα. Την εκπομπή της. Αυτή, ντε. Και η Πετρούλα συνέχισε εξηγώντας ότι θα της μάθει, αν και είναι σίγουρη ότι η Όλγα δεν έχει ανάγκη (ολοκληρώνει και μόνη της) και καλύτερα από την Πετρούλα, άμα λάχει. Στη μέση ο Θέμος, πετάει καμιά μπηχτή πού και πού για να συνεχιστεί η μάχη στήθος με στήθος, και η κακία μεγαλώνει. Πετάει ξαφνικά η Πετρούλα ένα σχόλιο περί ηλικίας, λέγοντας ότι γέρασε, ίσως για να κάνει την Όλγα να πει κανένα γλυκό σχόλιο τύπου «αν το λες εσύ, που κλείνεις τα 20, εγώ τι να πω», αλλά δεν το έκανε, γιατί η Όλγα είναι γάτα και δεν μασάει. 

  

Η αλήθεια είναι ότι τελικά δεν μάθαμε πώς ολοκληρώνει ούτε η μία, ούτε η άλλη, ούτε ακόμα έχουμε προσέξει τι χρώμα μάτια έχει η Πετρούλα, αλλά το σίγουρο είναι ότι ψηθήκαμε αρκετά για τη συνέχεια του δελτίου καιρού, γιατί όπως δήλωσε η "μετεωρολόγος Πάρις", συγνώμη, Πετρούλα, ακόμα ο ανεμιστήρας στο πλατό είναι στο low, και σιγά σιγά θα πάει στο high. Και έχουμε και τους καύσωνες να περιμένουμε. Όσο για την Όλγα, μια χαρά την απολαμβάνουμε στα intermission χορευτικά του Θέμου. Και χωρίς ανεμιστήρες.

3 σχόλια: