Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Το μωρό που περιμένει η Ελεονώρα...

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελεονώρα Μελέτη, που την προηγούμενη Παρασκευή είχε επέτειο και γιόρτασε ένα χρόνο σχέσης με τον αγαπημένο της, το ναυπηγό Γιάννη Ολζιέρσκι. Μάλιστα, μια ξαφνική αδιαθεσία στο πλατό της εκπομπής της τη Δευτέρα έκανε όλους να μιλάνε για εγκυμοσύνη, κάτι που και οι δύο επιθυμούν πολύ. Δεν έχει κρύψει λεπτό την επιθυμία της να γίνει μητέρα η Ελεονώρα, που φέτος έχει κερδίσει το στοίχημα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η σχέση της με το γοητευτικό Γιάννη πάει από το καλό στο καλύτερο και το ζευγάρι, που συζεί από τον περασμένο Νοέμβριο σε ένα υπέροχο σπίτι στην Κηφισιά, κάνει σχέδια για τη δημιουργία οικογένειας.

Η Ελεονώρα, μάλιστα, δεν αποφεύγει να μιλάει ανοιχτά πλέον ακόμη και στην εκπομπή για το γάμο της, το νυφικό που προτιμά να φορέσει, αλλά και για τη χρονική περίοδο που θα ήθελε να δώσει όρκους αιώνιας αγάπης.

Το ίδιο έντονα εκδηλώνει την επιθυμία της να γίνει μανούλα. Μάλιστα, στην τελευταία της αποκλειστική συνέντευξη με τον Σάκη Ρουβά στο πλαίσιο οδοιπορικού στο Σαράγεβο συζήτησε ανοιχτά μαζί του την πρόθεσή της να ακολουθήσει τα βήματα του ποπ σταρ και της Κάτιας Ζυγούλη και να αποκτήσει παιδί το συντομότερο.

Αυτός ήταν και ο λόγος που το πάνελ, αλλά και οι συνεργάτες της εκπομπής χαμογέλασαν γλυκά όταν την έπιασε μια ξαφνική αδιαθεσία την ώρα της «Πρωινής Μελέτης».

Σωστή επαγγελματίας και έμπειρη, η Ελεονώρα κάλυψε άμεσα το συμβάν και οι τηλεθεατές δεν κατάλαβαν τίποτα, καθώς στη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος ξεπέρασε την αδιαθεσία και συνέχισε. Βέβαια, οι άνθρωποι της παραγωγής είχαν προλάβει να αντικαταστήσουν το σκαμπό και το πόντιουμ, από το οποίο παρουσιάζει καθημερινά, με την κόκκινη πολυθρόνα στην οποία κάθεται όταν έχει προσκεκλημένο στο πλατό.

Μια απλή ίωση ή μια πρωινή αδιαθεσία ήταν αυτή που ταλαιπώρησε την παρουσιάστρια; Το σίγουρο είναι πως, αν όντως έρχεται το μωράκι, η Ελεονώρα θα πετάξει στον έβδομο ουρανό και θα το αποκαλύψει με μεγάλη χαρά όταν εκείνη θα νιώθει έτοιμη. Έτσι, άλλωστε, κάνουν όλες οι κυρίες της TV, όπως πρόσφατα η Ράνια Θρασκιά. Ευχόμαστε τα καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου