Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Το... μυστικό της Πέγκυς



Πολλοί ίσως να απορήσουν με την εμφάνιση της Πέγκυς Ζήνα στην καθημερινή σειρά της Έλενας Ακρίτα «Τα μυστικά της Εδέμ». Όσοι όμως τη γνωρίζουν δεν εκπλήσσονται... Η τραγουδίστρια και η γνωστή δημοσιογράφος-σεναριογράφος έχουν πολύ καλές σχέσεις. Η φιλία τους ξεκίνησε όταν προτάθηκε πέρυσι στην Πέγκυ να ερμηνεύσει το ομώνυμο τραγούδι στους τίτλους της σειράς «Αν υπήρχες, θα σε χώριζα». Πολλοί μάλιστα εντοπίζουν πίσω από τις επιθέσεις που δέχτηκε φέτος από κάποιους «έντεχνους» την επιτυχημένη και αθόρυβη είσοδό της σε νέα μουσικά μονοπάτια.

Εμπνευστές του νέου στυλ που λανσάρει η Πέγκυ Ζήνα δεν είναι άλλοι από το σύζυγό της Γιώργο Λύρα και τον κουμπάρο της Ηλία Ψινάκη. Ο γνωστός επιχειρηματίας και ο δαιμόνιος μάνατζερ ξέρουν πως μια καλή φωνή μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα χωρίς ταμπέλες. Έτσι, η Πέγκυ δοκίμασε τις δυνάμεις της και σε πιο δύσκολα τραγούδια, με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία και χωρίς να το διατυμπανίσει.

Το ίδιο είχε κάνει στο παρελθόν και η Νατάσσα Θεοδωρίδου, όταν συνεργάστηκε με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, κάνοντας όμως ένα μεγάλο λάθος: είχε αρνηθεί το λαϊκό της παρελθόν, δηλώνοντας τότε μάλιστα πως δεν ήθελε λουλούδια στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν. Κίνηση που εκ των υστέρων παραδέχθηκε και η ίδια πως ήταν λανθασμένη. 

Πετυχημένοι και ευρηματικοί καλλιτέχνες, όπως ο χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος, συγκαταλέγονται στους συνεργάτες της Πέγκυς, ενώ η μεγάλη έκπληξη ακούει στο όνομα Μάνος Ελευθερίου. Ο σημαντικός μας ποιητής θα δώσει στίχους σε κάποια από τα καινούργια τραγούδια της, ενώ σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με φίλους του δεν διστάζει να χαρακτηρίσει την καλή του φίλη «νέα Μαρινέλλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου