Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Το Πάσχα γίνεται μανούλα!


Σε λιγότερο από δύο μήνες η όμορφη παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Mega θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό. Η Λίνα είναι ενθουσιασμένη και ευτυχισμένη όσο ποτέ, μας λένε οι άνθρωποι από το περιβάλλον της, που βλέπουν την παρουσιάστρια να λάμπει από χαρά, καθώς δεν βλέπει την ώρα να έρθει στον κόσμο ο γιος της, καρπός του γάμου της με το διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Μία εβδομάδα μετά το Πάσχα είναι η τελική ημερομηνία για τη γέννηση του μωρού και η όμορφη παρουσιάστρια, που διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης, βρίσκεται στις επάλξεις των γεγονότων, αφού εργάζεται ακόμα κανονικά.

Η ίδια έχει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη κι έτσι δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να αφήσει ακόμα την παρουσίαση του δελτίου για να ξεκουραστεί στο σπίτι περιμένοντας τον ερχομό του μωρού.

Τέλος Απριλίου το σπίτι του λαμπερού ζευγαριού θα γεμίσει από το γλυκό κλάμα του μπέμπη. Το παιδικό δωμάτιο βέβαια δεν είναι ακόμη έτοιμο, αφού η μέλλουσα μαμά σκέφτεται να αγοράσει τα παιδικά έπιπλα μέσα στο Μάρτιο, όταν θα αποσυρθεί για λίγο από τη δουλειά και θα έχει χρόνο για τις τελικές προετοιμασίες πριν από την υποδοχή του μικρού της πρίγκιπα. Ωστόσο, τα παιδικά ρουχαλάκια έχουν αγοραστεί και βρίσκονται ήδη στις παιδικές ντουλάπες.

«Η Λίνα δεν άλλαξε καθόλου τις συνήθειές της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οδηγεί κανονικά, είναι ψύχραιμη, δεν έχει άγχος και παραμένει πανέμορφη. Αυτό που την απασχολεί πιο πολύ είναι να βρει μια έμπιστη γυναίκα, που θα μπορέσει να της ελαφρύνει την καθημερινότητα και να τη βοηθήσει στην ανατροφή του παιδιού τις ώρες που εκείνη θα εργάζεται», μας λένε οι δικοί της άνθρωποι.

Στα γραφεία του Mega όλοι οι συνάδελφοί της την προσέχουν σαν τα μάτια τους. 

Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχει πάρει μόνο 12 κιλά και όταν τη δει κανείς, καταλαβαίνει ότι είναι έγκυος μόνο από τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, αφού το σώμα της παραμένει κομψό όπως και πριν.

Ο γυναικολόγος της έχει ενθουσιαστεί με τη συμπεριφορά της και θα ευχόταν όλες οι μέλλουσες μαμάδες να είναι τόσο ψύχραιμες όσο η Λίνα.

Πανευτυχής είναι φυσικά και ο μέλλον μπαμπάς Χρήστος Παναγιωτόπουλος. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε πριν από δυόμισι χρόνια στο εξωτερικό, παρουσία μόνο των κουμπάρων του, είναι ένα από τα πιο όμορφα και διακριτικά ζευγάρια στο χώρο της τηλεόρασης. 

Ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, αφού έχει ήδη ένα γιο, τον 16χρονο Αλέξανδρο, από τον πρώτο του γάμο με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega Όλγα Τρέμη.

«Ο Αλέξανδρος έχει άριστες σχέσεις με τη Λίνα και περιμένει με αγωνία το αδερφάκι του, που θα έρθει σύντομα στον κόσμο», μας είπαν οι άνθρωποι που ζουν κοντά στο ζευγάρι.

Ευτυχισμένοι βέβαια είναι και οι γονείς της όμορφης παρουσιάστριας, που περιμένουν με ανυπομονησία το εγγονάκι τους. Εμείς να της ευχηθούμε καλή λευτεριά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου