Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Χώρισε οριστικά η Κολέτσα!


Δεν φαίνεται να απέδωσε η τονωτική ένεση του ταξιδιού στο Λονδίνο για τη Χριστίνα Κολέτσα και τον Νίκο Γιγουρτάκη. Μπορεί οι δυο τους να επέλεξαν να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας και να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους, αλλά τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατάφεραν να τα ξαναβρούν και επιστρέφοντας στην Αθήνα, έδωσαν οριστικό τέλος στη σχέση τους. Η αλήθεια είναι ότι έχουν ζήσει έναν παθιασμένο έρωτα με πολλές διακυμάνσεις, αφού μία ήταν μαζί και μία χώρια. 

Έπειτα από 7 περίπου μήνες σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε πως είναι καλύτερα να χωρίσει. Τι κι αν πολλοί νόμιζαν πως σύντομα θα έβλεπαν την τραγουδίστρια ντυμένη νύφη; Τι κι αν και οι δύο προσπαθούσαν να «σώσουν» τη σχέση τους; Τελικά, και, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, πλέον ακολουθούν χωριστούς δρόμους και μάλιστα ο χωρισμός τους δείχνει οριστικός, αφού θεωρούν πως έχουν κάνει ότι μπορούν γι αυτό και προσπάθησαν αρκετές φορές να δουν τα πράγματα ψύχραιμα και να δώσουν μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Γιγουρτάκης, που όσο διάστημα διατηρούσε δεσμό με τη Χριστίνα Κολέτσα είχε κατεβάσει το προφίλ του από το Facebook, τον τελευταίο καιρό ξαναμπήκε στον ιστότοπο κοινωνικής συναναστροφής και μάλιστα δυναμικά, για να αποκτήσει και πάλι επαφή με τις κοριτσοπαρέες! Δέσποινα Κωστορρίζου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου