Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Παπαρίζου - Μαυρίδης: Επανασύνδεση με Φεράρι!



Πριν λίγο καιρό διαβάζαμε ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι η Έλενα Παπαρίζου χώρισε με τον Τόνι Μαυρίδη. Στο καπάκι το ζευγάρι πήγε να διασκεδάσει μέχρι το «Αθηνών Αρένα», διαψεύδοντας έτσι τις φήμες και τώρα μαθαίνουμε ότι όντως είχαν χωρίσει για λίγο, ενώ ο Τόνι άμα επανασυνδέθηκαν τής έκανε ένα πανάκριβο δώρο. Το διάβασα και γι ακόμη μία φορά καταριόμουν την τύχη μου που είμαι άσημη και φτωχιά. 

Γιατί, βλέπεις οι πλούσιοι και διάσημοι επισφραγίζουν την επανασύνδεση με μία Φεράρι ή ένα μονόπτερο ή κανένα ταξίδι σε εξωτικό προορισμό, ενώ εμείς στην καλύτερη να λάβουμε ένα λούτρινο με καρδούλα που γράφει: «Δεν ζω χωρίς εσένα»! Μπούχου, μπούχου. Όχι, ο λυγμός δεν πάει στην επιγραφή, αλλά στην Φεράρι της Παπαρίζου. Όπως διάβασες. Σύμφωνα, με το δημοσίευμα ο Μαυρίδης έκανε το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρεί με την αοιδό, εκφράζοντας την αγάπη του και χαρίζοντας της το πολυτελές αυτοκίνητο, που για τους διάσημους τέτοια δώρα λειτουργούν ως... για του λόγου το αληθές.

Και όσο πιο ακριβά είναι, τόσο πιο μεγάλη είναι και η αγάπη. Κι εννοείται η συγκίνηση του άλλου, που το δέχεται. Το ίδιο συνέβη και με την Παπαρίζου, η οποία συγκινήθηκε τα μάλα με το δώρο του αγαπημένου της. Βέβαια, περισσότερο συγκινήθηκε πού ξεπέρασαν την κρίση και είναι μαζί κι αγαπημένοι... Η Φεράρι, πάντως, είναι παρκαρισμένη έξω από το σπίτι και την χρησιμοποιούν και οι δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου