Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Χατζηβασιλείου: "Δεν είμαι αρκετά ξανθιά...."!



Μπουρλότο έβαλε η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τη δήλωση της «Δεν είμαι αρκούντος ξανθιά για να αναλάβω τον Πρωινό Καφέ» και όλη τη μέρα ξανθές και μελαχρινές είναι στα... χαρακώματα! Οι πρώτες θεώρησαν προσβλητική τη δήλωση της, οι δεύτερες χάρηκαν πολύ που τα λέει έτσι ωραία η εκπρόσωπος του είδους τους κι εγώ λέω ότι η Χατζηβασιλείου βρήκε τη ευκαιρία να πετάξει το ωραιότατο καρφάκι της.

Βλέπεις, τόσα χρόνια στον «Πρωινό Καφέ» άλλο χρώμα πέρα από το ξανθό δεν έβλεπες. Το άντρο του ντεκαπάζ ήταν και μόνο φέτος έκανε την αλλαγή, στην αρχή με την Κατερίνα Ζαρίφη και τώρα με την υπηρεσιακή Δέσποινα Καμπούρη. Αλλά αν δεις και τις υποψήφιες που έχει στο μυαλό του ο ΑΝΤ1 για τη διαδοχή, διαπιστώνεις ότι υπάρχει σαφής προτίμηση στο καστανό. Επιτέλους! 

Η οικοδέσποινα του «Πάμε πακέτο», λένε, ότι είναι ο κρυφός καημός του καναλιού, αφού θέλουν πολύ να αναλάβει εκείνη τον «Καφέ». Εξάλλου, η εκπομπή της είναι από τις πιο πετυχημένες της τηλεόρασης, σημειώνει κάθε Πέμπτη υψηλά νούμερα και κυρίως έχει κοινωνικό προφίλ και η ίδια είναι αγαπητή στον κόσμο. Σε νεανικό κοινό και μεγαλύτερους, που κάθε εβδομάδα - είναι αλήθεια - ρίχνουμε μαύρο δάκρυ με τις ιστορίες που φιλοξενεί. 

Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν είναι διατεθειμένη να πάει στον «Πρωινό Καφέ» και όπως δήλωσε με τίποτε δεν θα αναλάμβανε ένα καθημερινό πρωινό, διότι έτσι θα έπρεπε να μετακομίσει στην Αθήνα. Και ως γνωστών, η οικογένεια της βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στα παιδιά της. 

Επίσης, το συμβόλαιο της με τον Alpha λήγει το 2010 και η Χατζηβασιλείου είναι από τους λίγους ανθρώπους στο κανάλι που δεν έχουν πρόβλημα με την έλευση των Γερμανών. Και γιατί να έχει, αφού το πακέτο σκίζει; Τώρα, όμως, που το σκέφτομαι... πριν τρία χρόνια με τον ΑΝΤ1 δεν ήταν σε διαμάχη, επειδή τής πήραν την πρωτότυπη ιδέα (ιταλικής προελεύσεως) του «Πακέτου» και το πρόβαλλαν εκείνοι με παρουσιάστρια την Αλεξάνδρα Καπελετζή; Αυτά, δεν ξεχνιούνται εύκολα. Έτσι, δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου