Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Ο Μουτσινάς πάει στο Star;


Ούτε εβδομάδα δεν έχει περάσει από την απομάκρυνση του Νίκου Μουτσινά (και της Κατερίνας Ζαρίφη) από τον «Πρωινό Καφέ» και ο παρουσιαστής δεν πρέπει να έχει μεγάλο άγχος ότι είναι ένας ακόμη άνεργος νέος. Κι αυτό διότι σε χρόνο dt, οι προτάσεις συνεργασίας από άλλα κανάλια πέφτουν βροχή. Και μάλιστα είναι ενδιαφέρουσες. 

Και για του λόγου το αληθές, πριν καν συνειδητοποιήσει ο Μουτσινάς ότι έμεινε χωρίς εκπομπή, βρίσκεται να συζητά διάφορες προτάσεις με άλλα κανάλια. Όπως με το Star καλή ώρα, όπου οι δύο πλευρές συναντήθηκαν τη Δευτέρα και μέσα σε καλό κλίμα συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Λες να το έχει παράδοση ο Σταμάτης Μαλέλης να παίρνει τους πρώην παρουσιαστές «Πρωινού Καφέ»; Μόνο η Ελένη Μενεγάκη του γλίτωσε, αλλά σίγουρα την ήθελε περισσότερο απ’ όλους.

Γιατί, αν ρίξεις μια ματιά στο παρελθόν και Ρούλα (Κορομηλά) πήρε και Ελεονώρα (Μελέτη) και για την Κατερίνα Ζαρίφη λένε ότι ενδιαφέρεται, ενώ δεν αποκλείεται να συμφωνήσει τελικά και με τον Μουτσινά. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τον προορίζουν για το πρωινό του καναλιού. Καλά, κατάλαβες. Λένε ότι τον θέλουν στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου, μπας και ανέβουν τα έρμα τα νούμερα που έχουν κολλήσει στο 5 και το 6% και παραπάνω δε λένε να πάνε.

Από τη συνάντηση δεν προέκυψε κάτι... χειροπιαστό, αλλά οι δύο πλευρές έχουν κάθε καλή διάθεση και απλά ανανέωσαν το ραντεβού τους. Α, επίσης λέγεται ότι στο Star σκέφτονται ο Μουτσινάς φέτος (και μέχρι το τέλος της σεζόν) να είναι η «τονωτική ένεση» του Ανδρέα, αλλά από του χρόνου να αναλάβει εκείνος την εκπομπή.

Όχι, δεν θέλω να γίνω κακιά, αλλά τη σκέψη μου θα την πω. Με ποια λογική σκέφτεσαι να εμπιστευθείς στον άλλον να κάνει το ίδιο κόνσεπτ όταν την πρώτη φορά απέτυχε. Τι θέλω να πω; Αφού ο Μουτσινάς απέτυχε με τον «Πρωινό καφέ», που είχε κάθε προοπτική (λόγω της μακρόχρονης ιστορίας του) να πετύχει, γιατί να τα καταφέρει στο πρωινό του Star, που μεταξύ μας δεν έχει τη δυναμική κι εμπειρία του ΑΝΤ1; Τέλος πάντων, ακόμη είναι νωρίς και τίποτε δεν είναι σίγουρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου