Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Κινηματογραφική ληστεία στην Δάφνη!


Επεισοδιακή ένοπλη ληστεία, με τη χρήση και σκαπτικού μηχανήματος, σε βάρος χρηματαποστολής της εταιρείας "Πυρσος", έγινε στις 10.30 το πρωί, στην οδό Γυμναστηρίου 67 στη Δάφνη.

Τέσσερις άγνωστοι, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και άλλο οπλισμό, έκλεισαν το δρόμο στο όχημα της χρηματαποστολής, με μεγάλο σκαπτικό μηχάνημα, χτύπησαν με την τσάπα το όχημα και ανάγκασαν τη γυναίκα συνοδό και τον οδηγό να ανοίξουν τις πόρτες, άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν με ένα τζιπ που ακολουθούσε.

Το όχημα της χρηματαποστολής μετέφερε χρήματα από τα κεντρικά της Αγροτικής τράπεζας προς τα υποκαταστήματα και εκτιμάται ότι η λεία της ληστεία ήταν μεγάλη. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που πήραν οι δράστες.

Από την αστυνομία γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών, ενώ στον τόπο της ληστείας βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι με τη χρήση μικρού σκαπτικού μηχανήματος είχε γίνει απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή και πριν από 20 ημέρες στην Αργυρούπολη. Οι δράστες προσπάθησαν να σπάσουν με το μηχάνημα το όχημα, αλλά οι συνοδοί δεν άνοιξαν τις πόρτες και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου