Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Η Fiat αγοράζει την Opel!


Ο ιταλικός όμιλος αυτοκινητοβιομηχανίας Fiat θα επιχειρήσει να εξαγοράσει την Opel, αναφέρθηκε σήμερα από το "Συμβούλιο Εργαζομένων" της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία αποτελεί θυγατρική της General Motors.. 


Από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων κ. Κλάους Φραντς δόθηκε, σήμερα, η επιβεβαίωση για το αναγραφέν, τον τελευταίο καιρό, για το ανωτέρω ζήτημα στον γερμανικό Τύπο. Ο εκπρόσωπος της Fiat "δεν θέλησε, προς το παρόν, να σχολιάσει". Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι προ ημερών εξέχον στέλεχος του ιταλικού ομίλου είχε δηλώσει: "Οχι, τέτοιο σχέδιο δεν υπάρχει".

Σιωπή για το θέμα τηρούν εξίσου οι ιθύνοντες της Opel, ένας από τους οποίους περιορίστηκε σήμερα να δηλώσει: "έχουμε σειρά διαβουλεύσεων, με πολλούς επενδυτές".

Από την πλευρά της γερμανικής κυβέρνησης, ο υπουργός των Οικονομικών Καρλ-Τέοντορ ζι Γκούτενμπεργκ, ανέφερε σχετικά ότι "τίποτε που να αφορά την Fiat δεν επικυρώνεται ακόμα" και ότι "συνεχίζονται οι συνομιλίες μας, με όλους τους ενδιαφερόμενους". Σχολιάστηκε ότι δυνητικός αγοραστής της Opel είναι η καναδο-αυστριακή αυτοκινητοβιομηχανία "Magna".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου