Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Πρεμιέρα: Ελλάδα έχεις ταλέντο!


Ο Χρήστος Φερεντίνος παρουσιάζει από αύριο το δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς για νέα ταλέντα. Στον πρώτο κύκλο είδαμε ότι δεν υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη φαντασία και δημιουργικότητα. Τώρα το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» θα μας αποδείξει ότι δεν τα έχουμε δει όλα!
Το μοναδικό show που ανεβάζει στη σκηνή όλους τους Έλληνες που αισθάνονται καλλιτέχνες, επανέρχεται στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 9 το βράδυ, για να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Performers από όλη την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία, παιδιά, μεσήλικες και υπερήλικες, μόνοι τους ή με την παρέα τους, μας παρουσιάζουν νούμερα - έκπληξη και προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουν ταλέντο.

Ο ΧρήστοςΦερεντίνος υποδέχεται στη σκηνή τους performers που έρχονται αποφασισμένοι να αφήσουν άφωνη την κριτική...
... επιτροπή: τον ΗλίαΨινάκη, τη ΜατθίλδηΜαγγίρα και τον ΒαγγέληΠερρή. Στις 5 πρώτες εκπομπές θα δούμε πόσοι από τους υποψήφιους τα κατάφεραν, παρακολουθώντας τις καλύτερες στιγμές από τις auditions. Παράλληλα, ο ΧρήστοςΦερεντίνος θα αφήνει για λίγο τη σκηνή και θα μας μεταφέρει backstage, για να γνωρίσουμε καλύτερα τα ταλέντα και να ζήσουμε από πιο κοντά την αγωνία τους.
Όσοι καταφέρουν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή στα προκριματικά, θα πάρουν το ‘διαβατήριο’ για την επόμενη φάση του «Ελλάδαέχειςταλέντο». Τότε η σκυτάλη περνάει στο τηλεοπτικό κοινό. Σε κάθε εκπομπή θα βλέπουμε περισσότερα από 20 διαφορετικά νούμερα. Οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν τον αγαπημένο τους performer, ενώ οι κριτές από την πλευρά τους θα επιλέγουν αυτόν που είναι καλύτερος κατά τη γνώμη τους. Όλοι οι performers που θα διακριθούν, θα συναντηθούν στον μεγάλο τελικό. Το τηλεοπτικό κοινό θα επιλέξει το νικητή που θα κερδίσει 100.000 Ευρώ, ενώ ένα ακόμη έπαθλο θα κερδίσει το αγαπημένο ταλέντο της κριτικής επιτροπής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου