Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Οι Stars που μισούν την διασημότητά τους!

1.Κίρα Νάιτλι
Δεν μισεί απλά την έννοια της διασημότητας: δεν μπορεί να την αντέξει ούτε δευτερόλεπτο! Και το ξέρουμε επειδή όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για αυτό. Για την ακρίβεια, η 24χρονη σταρ έχει παραπονεθεί τόσο πολύ για το ότι είναι διάσημη που έχει γίνει… διάσημη γι’ αυτά της τα παράπονα. «Μισώ τις επίσημες εκδηλώσεις. Εντελώς όμως. Μισώ το γεγονός ότι άνθρωποι γράφουν «είσαι χάλια απόψε» ή «δεν μου αρέσουν οι αγκώνες σου»», έχει πει και συνεχίζει: «Νοιώθεις ότι όλοι θέλουν κάτι από σένα. Ειλικρινά αυτό είναι το συναίσθημα. Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος ξέρει πως αυτό δεν είναι ωραίο. Το επάγγελμά μου είναι βασικά τρομακτικό. Κάθε φωτογραφία παίρνει μαζί της ένα κομμάτι της ψυχής σου. Εύχομαι να ήμουν ένα ασήμαντο κορίτσι».



2.Μπρατ Πιτ
Δείχνει χαλαρός τύπος που δεν τον «χαλάει» να τραβάει την προσοχή – φυσικό επακόλουθο της δημοσιότητας, αλλά ακόμα και ο Μπρατ Πιτ δεν αντέχει το πολύ σταριλίκι. «Όλη αυτή η μηχανή δημοσιότητας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Είναι ότι ακριβώς δεν είχαμε συμφωνήσει πριν κάνουμε αυτή τη δουλειά», είπε ο Πιτ στο περιοδικό Newsweek. «Πρόκειται για μια τελείως διαφορετική οντότητα που σε απορροφά. Ουσιαστικά πρέπει να βγαίνεις και να πουλάς την «πραμάτεια» σου. Για κάποιο περίεργο λόγο δεν θεωρείται ότι υποστηρίζεις την ταινία στην οποία παίζεις, αν δεν βγεις να μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή. Δεν έχει σε τίποτα να κάνει αυτό με τους πραγματικούς λόγους που έγινα ηθοποιός».



3. Ντάνιελ Κρέγκ
Ναι, υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ, τον πιο cool μυστικό πράκτορα του κόσμου αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να αποτρέψει τον Ντάνιελ Κρεγκ απ’ το να παραπονιέται ότι είναι διάσημος. Ο 40χρονος ηθοποιός λέει ότι οι θαυμαστές του τον ενοχλούν συνέχεια και ότι θα ήθελε πολύ να είναι «φυσιολογικός». «Αρνούμαι ότι μου συμβαίνει αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει φέρει μεγάλες αλλαγές μέσα μου», είπε ο Ντάνιελ σχετικά με τη δημοφιλία του. «Η ζωή μου ξαφνικά περιστράφηκε γύρω από αυτή και όλοι με αναγνώριζαν. Δεν μπορώ πλέον να βγω έξω και να μην με αναγνωρίσουν. Είναι ένα κόμπος στο λαιμό», σημειώνει.



4. Αναστάζια
Λίγο αφότου έγινε πολύ γνωστή, η τραγουδίστρια του "I’m Outta Love"… ξενέρωσε με την διασημότητα και μάλιστα πρόσφατα συμβούλευσε άλλους διάσημους να μην την αφήσουν να τους καταστρέψει τις ζωές. «Μπορεί να γίνει πολύ σκληρό», είπε η τραγουδίστρια. «Το μισώ. Ποτέ δεν το αγάπησα. Είναι σκληρό γι’ αυτό πάντα λέω «μην αφήσεις τη δημοφιλία σου να σου καταδυναστεύσει τη ζωή»». Η ευχή της Αναστάζια έπιασε τόπο, πάντως. Δεν είναι πια διάσημη!




5.Πίτσις Γκέλντοφ
Μπορεί να φαίνεται ότι λατρεύει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά η Πίτσις Γκέλντοφ πρόσφατα… έκλαψε τη μοίρα που της έφερε τύχη στη ζωή γράφοντας σε ένα blog. «Μισώ να είμαι διάσημη», έγραψε. «Ο κόσμος νοιώθω ότι με ξέρει χάρη στο επίθετό μου και μόνο…», συμπλήρωσε. Βέβαια, το γνωστό party girl διασκεδάζει με τις VIP προσκλήσεις, τις δωρεάν παροχές και φυσικά τις πόρτες που «ανοίγουν» όποτε ακούν το όνομά της. Αν ενδιαφέρεστε, ακόμα, κάτι που μισεί είναι να την αποκαλούν κακομαθημένη ενώ η ζωή της είναι στην ουσία «φυσιολογική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου