Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Μοναχικό το φετινό Πάσχα για τον Μικρούτσικο

Ένα διαφορετικό Πάσχα από αυτά που είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια θα κάνει φέτος ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αφού μετά από εφτά και βάλε χρόνια δεν θα έχει μαζί του την Δήμητρα Ρουμπέση. Ο γνωστός παρουσιαστής και αυτή τη φορά θα προτιμήσει.... την Μήλο, αφού εκεί είναι το ησυχαστήριο του κι εκεί είχε πάει και το περασμένο καλοκαίρι όταν χώρισε με την Δήμητρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Ανδρέας δεν θα είναι και τόσο μόνος του στην Μήλο, αφού μαζί του θα είναι η Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Η εν λόγω είναι συνεργάτιδα του, φίλη και αν πιστέψουμε τις φήμες και τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν μήνες, οι δυο τους έχουν μία ιδιαίτερη σχέση. Αλλά όχι, ο νους μας δεν πάει στο πονηρό, αφού το λέει και το ρεπορτάζ... Είναι φίλοι κι επειδή ο Μικρούτσικος δεν βρίσκεται και στα καλύτερα του, είχε ανάγκη αυτές τις μέρες από την παρέα μίας καλής φίλης!

Δεν τον παρεξηγούμε. Εξάλλου, φέτος τίποτε δεν του πηγαίνει καλά, από προσωπικά μέχρι επαγγελματικά και λογικό είναι να θέλει να χαλαρώσει. Όσο για την εκπομπή του «Παρέα με τον Ανδρέα», αν και θα περίμενε κανείς ότι θα κοβόταν πρόωρα λόγω πολύ χαμηλών νούμερων, θα πάει μέχρι το τέλος της σεζόν. Εξάλλου, τι έμεινε; Ένας μήνας. Μετά κλείνουν τα σχολεία κι έρχονται... τα στρουμφάκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου