Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Δύσκολες στιγμές για την Μαίρη Χρονοπούλου

Δύσκολες στιγμές περνάει γι ακόμη μία φορά η Μαίρη Χρονοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στο σώμα της, μετά από ατύχημα που είχε με κερί. Συγκεκριμένα, η Χρονοπούλου στις 28 Μαρτίου που ήταν η «Ώρα της γης» έσβησε όλα τα φώτα του σπιτιού της για μία ώρα κι άναψε κεριά. 

Η ίδια τα τελευταία χρόνια βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό καρότσι, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε με το αυτοκίνητο το 1997. Έτσι, το βράδυ εκείνο πήγε στο παράθυρο για να δει αν οι γείτονες της είχαν σβήσει τα φώτα. Εκεί έγινε και το ατύχημα, αφού... ένα αναμμένο κερί έπεσε πάνω της και πήρε φωτιά η μπλούζα της. Η Χρονοπούλου φώναξε αμέσως βοήθεια και μέχρι να πάνε κοντά της οι δύο γυναίκες που φροντίζουν εκείνη και τη μητέρα της, είχε ήδη γίνει το κακό.

Κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και τη μετέφεραν σε ιδιωτική κλινική, όπου διαπιστώθηκαν σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπό της. Μάλιστα, τα χαρακτηριστικά είχαν αλλοιωθεί και χρειάστηκε να μπει γι ακόμη μία φορά στο χειρουργείο, με μεγάλο κίνδυνο, αφού η υγεία της είναι ήδη επιβαρυμένη. Τελικά, η Χρονοπούλου ξεπέρασε τον κίνδυνο και τώρα βρίσκεται στο Θριάσιο στο Κέντρο Αποκατάστασης Εγκαυμάτων. Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει η ατυχία που την βρήκε, αλλά όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι, δεν το βάζει κάτω. Έχει μάθει να πολεμά κι αυτό θα κάνει και τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου