Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Γυναίκα μπήκε στο νοσκομείο με εγκαύματα σε όλο της το πρόσωπο, επειδή χρησιμοποίησε βαφή της Garnier!



Η Susan Taylor, 55 ετών, μπήκε  στο νοσοκομείο όταν άρχισαν το κεφάλι, το πρόσωπο και ο λαιμός της να πρήζονται και να καίνε ώρες αργότερα όταν χρησιμοποίησε βαφή μαλλιών της Garnier Nutrisse.
Της δόθηκαν antihistamines - και έπειτα στεροειδή για να μην πονάει.
Η κα Taylor, από το Ramsbottom, στο Lancashire, βγήκε από το νοσοκομείο μετά από 2 εβδομάδες, μετά από τη «φρικιαστική» και επίπονη δοκιμασία της.Η κα Taylor, μία μερικής απασχόλησης φροντιστής, εφάρμοσε την ανοικτή καφέ βαφή στα μαλλιά της κατά της 4 το μεσημέρι. Δεδομένου ότι πήγε στο κρεβάτι κατά τις 10, αισθάνθηκε το κάψιμο στο πρόσωπό της επάνω και κοίταξε στον καθρέφτη και είδε ότι ήταν «ανοιχτό κόκκινο».

Ξύπνησε έπειτα περίπου στις 1, ανίκανη να καταπιεί και με μια αίσθηση καψίματος τόσο έντονη.Ο σύζυγός της Anthony, την οδήγησε στην κλινική όπου τέθηκε σε μια θεραπεία με antihistamines.
Η Garnier απολογήθηκε στην κυρία Taylor και προσφέρθηκε να πληρώνει το ταξί της για τον δερματολόγο!Η κυρία Taylor το βρήκε προσβλητικό και θεώρησε ότι, τί θα γινόταν αν έπρεπε να πάει στην δουλειά ή να πάει στο γάμο του γιού της.Η κυρία Taylor αναρώνει και είναι καλά στην υγεία της τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου