Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Ψάχνουν δολοφόνο γατιών!


Η αστυνομικές αρχές του Μαϊάμι των ΗΠΑ, αναζητούν άτομο το οποίο έχει ακρωτηριάσει περισσότερες από 20 γάτες, στα νότια προάστια της πόλης, τον τελευταίο μήνα. 
Οι τρομαγμένοι ιδιοκτήτες των κατοικιδίων έλαβαν σύσταση από τις αρχές, να μην αφήνουν τις γάτες τους να βγαίνουν έξω από τα σπίτια και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώρες κατά τις οποίες "χτυπά" ο δολοφόνος.

"Κάποιος ακρωτηριάζει αυτές τις γάτες. Πολλά από τα ζωτικά τους όργανα έχουν αφαιρεθεί και συχνά αφαιρείται και το τρίχωμά τους" αναφέρει ο αστυνόμος Πέρες. Ο δολοφόνος των γατών αφήνει τα θύματά του είτε έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του κατοικιδίου, είτε σε κοντινή απόσταση από αυτό, πρόσθεσε ο αστυνόμος.

"Είναι απαίσιο, Σίγουρα δεν πρόκειται για καλό άτομο" τονίζει η Ντι Τσες, ιδρυτικό στέλεχος τοπικής φιλοζωικής οργάνωσης. "Άτομα που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες, συνήθως κάνουν και ακόμη χειρότερες στο μέλλον, κυνηγώντας για παράδειγμα παιδιά. Έτσι ξεκίνησε και ο Τεντ Μπάντυ" είπε η Τσες, αναφερόμενη σε έναν διαβόητο δολοφόνο που εκτελέστηκε στη Φλόριντα το 1989.
Η αστυνομία δεν έχει βρει ακόμα τα κίνητρα του δράστη. Προσφέρει, πάντως, το ποσό των 3.500 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες για τη σύλληψή του.


news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου