Σάββατο, 30 Μαΐου 2009

Του έκλεψε το διαβατήριο...παπαγάλος!


Ένας  θρασύτατος παπαγάλος, εντόπισε το διαβατήριο ενός Σκοτσέζου μέσα σε έναν πολύχρωμο σάκο στο χώρο αποσκευών τουριστικού λεωφορείου, το άρπαξε και εξαφανίστηκε μαζί με αυτό σε έναν πυκνό θάμνο. 
Ο παπαγάλος, της ποικιλίας "Kea", κινήθηκε προς το λεωφορείο, τη στιγμή που αυτό είχε σταματήσει για λίγο κατά μήκος μιας λεωφόρου στο South Island, της Νέας Ζηλανδίας. 

Η αστυνομία είπε στην εφημερίδα "Southland Times" ότι το διαβατήριο δε βρέθηκε και είναι απίθανο να εντοπιστεί σε μια πολύ μεγάλη έκταση, του τοπικού δάσους του Fiordland.
Ο κάτοχος του διαβατηρίου, ο οποίος θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, είπε με εμφανή χιουμοριστικό τόνο: "Το διαβατήριό μου βρίσκεται κάπου μέσα στο δάσος. Σίγουρα ο παπαγάλος σκέφτεται να το χρησιμοποίησει με δόλιο τρόπο. Δεν πρόκειται να ξαναδώ ποτέ τον παπαγάλο με τον ίδιο τρόπο".

Η αντικατάσταση του διαβατηρίου από την Βρετανική Ανώτατη Επιτροπή στο Wellington θα μπορούσε να διαρκέσει έως και έξι εβδομάδες και να κοστίσει 250 λίρες.
Oι παπαγάλοι της ποικιλίας αυτής είναι γνωστοί για τη μεγάλη προτίμηση που έχουν προς τα λαστιχένια αντικείμενα, όπως στους καθαριστήρες αυτοκινήτων, στους οποίους... επιτίθενται.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου