Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΟΣΕ: Η Θεσσαλονίκη συνδέεται απευθείας με Μόσχα και Κίεβο


Απευθείας εβδομαδιαία σιδηροδρομική σύνδεση της Ελλάδος με την Ουκρανία και Ρωσία, ξεκινά την προσεχή εβδομάδα και για ολόκληρη την καλοκαιρινή περίοδο.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πραγματοποιούνται δρομολόγια Κιέβου - Θεσσαλονίκης - Κιέβου, με την πρώτη αναχώρηση από Κίεβο να πραγματοποιείται την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009. Αντίστοιχα, η αναχώρηση από Θεσσαλονίκη για Κίεβο θα γίνεται κάθε Παρασκευή αρχής γενομένης εκείνης της 12ης Ιουνίου, ενώ η τελευταία αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου. Η σύνδεση πραγματοποιείται με κλινάμαξα των Ουκρανικών Σιδηροδρόμων.

Το ίδιο διάστημα ξεκινά επίσης η απευθείας εβδομαδιαία σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Μόσχας - Θεσσαλονίκης - Μόσχας με κλινάμαξα των Ρωσικών Σιδηροδρόμων, με την πρώτη αναχώρηση από Μόσχα την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009 και αναχώρηση από Θεσσαλονίκη για Μόσχα κάθε Δευτέρα αρχής γενομένης εκείνης της 15ης Ιουνίου, ενώ η τελευταία αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου.


GreekWorldNews: Τί να το κάνεις αν δεν έχει η ίδια η πόλη σου τρένο? Εδώ και 3 χρόνια τρένο από Χαλκίδα για Αθήνα, δεν υπάρχει, ακόμα φτιάχνονται οι γραμμές του τρένου! Πρέπει να πας μέχρι την Οινόη για να πάρεις το τρένο για Αθήνα! Έλεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου