Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Στα ημιτελικά των 100μ ύπτιο ο Άρης Γρηγοριάδης!


Με τους καλύτερους οιωνούς άνοιξε για τα ελληνικά χρώματα η αυλαία της 2ης ημέρας των αγωνισμάτων της κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρώμης.

Ο Άρης Γρηγοριάδης, από τις ελπίδες της χώρας μας για μια διάκριση έκανε το καθήκον του και εξασφάλισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά των 100μ ύπτιο. Αποκλεισμός για τους υπόλοιπους τρεις Έλληνες που έλαβαν μέρος στα προκριματικά. Πανελλήνιο ρεκόρ για την Αγγελική Εξάρχου.

Συνεπής στο ραντεβού του με την επιτυχία φάνηκε για μια ακόμη φορά ο Άρης Γρηγοριάδης. Ο χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής το 2005 στο Μόντρεαλ στα 50μ ύπτιο, επιβεβαίωσε τις προσδοκίες όσων τον ήθελαν να ξεχωρίζει στους αγώνες της ιταλικής πρωτεύουσας, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο της επόμενης φάσης στα 100μ ύπτιο, που ήταν και η πρώτη για τα γαλανόλευκα χρώματα. Ο πρωταθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης κάλυψε την απόσταση σε 53.94 με τη 14η καλύτερη επίδοση των προκριματικών, την ίδια με τον Ολλανδό Νίκολας Ντριμπέργκεν. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Δημήτρης Χασιώτης σημείωσε επίδοση 56.58 και πήρε την 46η θέση στα προκριματικά, μένοντας εκτός συνέχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου