Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Θάνατος 56χρονου Ιταλού στο Μπουένος Αϊρες από την γρίπη!


Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα τα ξημερώματα 56χρονος Ιταλός που ζούσε για χρόνια (από το 1992) στο Μπουένος Αϊρες, και είχε προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης.

Ο Τζούλιο Μασεεράνο είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο πριν από ένα μήνα, με συμπτώματα οξείας πνευμονίας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού της μονάδας εντατικής θεραπείας του ιταλικού νοσοκομείου του Μπουένος Άιρες, η κατάσταση του ασθενούς επιδεινώθηκε και ο θάνατος επήλθε σήμερα τα ξημερώματα, στις 6.30 τοπική ώρα.

Εν τω μεταξύ, στο κρουαζιερόπλοιο "Ruby Prince", το οποίο είχε ως προορισμό τη Βενετία προερχόμενο από το λιμάνι του Πειραιά, οι ιταλικές αρχές προχώρησαν σε ιατρικό έλεγχο, για να εξακριβώσουν αν μεταξύ των 3.800 επιβατών, περιλαμβάνονται άτομα που μπορεί να έχουν προσβληθεί από τον ιό A/H1N1. Οι γιατροί, δεν διαπίστωσαν ύποπτα συμπτώματα, που να αποδεκνύουν ότι σε αυτή την φάση υπάρχουν επιβάτες οι οποίοι νοσούν, και κατά συνέπεια, δόθηκε άδεια εισόδου στο λιμάνι της Βενετίας. Το κρουαζιερόπλόιο, πρόκειται να συνεχίσει, αύριο, το ταξίδι του για το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου