Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009

Μαδρίτη και Βιέννη οι νέοι προορισμοί της Aegean


Η Aegean, έχοντας ως στόχο να ανταποκριθεί με επιτυχία στις όλο και υψηλότερες προσδοκίες του επιβατικού της κοινού , ενισχύει το δίκτυό της προσθέτοντας επιπλέον Ευρωπαϊκούς προορισμούς από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσθέτει στο δίκτυό της την Μαδρίτη και την Βιέννη ενώ ξεκινά και απ`ευθείας πτήσεις από την Θεσσαλονίκη προς το Μιλάνο.

Η Aegean ενισχύει την θέση της ως ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας για την Βόρειο Ελλάδα, εγκαινιάζοντας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς το αεροδρόμιο Μαλπένσα του Μιλάνου. Σε συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίας της στην αγορά της Ιταλίας η εταιρεία από τις 26 Οκτωβρίου 2009 θα συνδέει την Θεσσαλονίκη με το Μιλάνο με τρεις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα.

Από την 1η Δεκεμβρίου 2009, η Aegean εγκαινιάζει 1 καθημερινή πτήση προς και από την Μαδρίτη. Με την κίνηση αυτή καλύπτει πλέον τους 2 μεγαλύτερους προορισμούς της Ισπανίας από την Αθήνα. Υπενθυμίζεται ότι η Aegean συνδέει ήδη την Αθήνα με την Βαρκελώνη με 5 πτήσεις την εβδομάδα.

Το αεροπλάνο θα απογειώνεται από την Αθήνα στις 09:15 το πρωί και θα επιστρέφει από το αεροδρόμιο Μπαράχας της Μαδρίτης στις 12.50. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με τα ολοκαίνουργια Airbus A320/321 168 & 195 θέσεων αντίστοιχα, η καμπίνα των οποίων είναι άνετα διαμορφωμένη σε Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση ενώ παρέχει και σύστημα in-flight entertainment. Το ωράριο είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να προσφέρει και ανταποκρίσεις από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Παράλληλα, η Aegean από τις 10 Δεκεμβρίου 2009 προσθέτει στο δίκτυό της και την Βιέννη. Πιο συγκεκριμένα, θα συνδέει την Αθήνα με την Βιέννη με 5 πτήσεις την εβδομάδα. Οι πτήσεις θα καλύπτονται με τα Airbus A320 168 θέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου