Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

''Έφυγε'' ο παραγωγός της Άννας Βίσση...


Συντετριμμένη είναι η Άννα Βίσση μετά την απώλεια του στενού της φίλου και συνεργάτη, Γκρεγκ Λαντάνι.

Ο διάσημος Αμερικανός παραγωγός έχασε τελικά το πρωί της Τρίτης τη μάχη με το θάνατο. Τα τελευταία 24ωρα ο Γκρεγκ Λαντανί νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Από πολύ νωρίς είχε διαπιστωθεί ότι η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη. Η οικογένειά του, σε μια κίνηση μεγαλοψυχίας, είχε αποφασίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή να δωρίσει τα ζωτικά του όργανα. «Η Άννα είναι απαρηγόρητη, δεν μπορεί να το πιστέψει» λέει άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον.
«Ήταν τόσο χαρούμενη που θα έκανε αυτή τη συναυλία στην Κύπρο και ήθελε ο Γκρεγκ να γνωρίσει τον τόπο καταγωγής της και την οικογένειά της». Η συνεργασία τους μάλιστα θα συνεχιζόταν και στο Αθηνών Αρένα ενώ μαζί ετοίμαζαν και το αγγλόφωνο CD της που θα κυκλοφορήσει το 2010 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα τελευταία νέα, πάντως, θέλουν τη μητέρα και την κόρη του αδικοχαμένου μουσικού παραγωγού να κινούνται νομικά κατά παντός υπευθύνου, καθώς θεωρούν ότι το δυστύχημα θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αν είχαν τηρηθεί τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

ΒΙΝΤΕΟ:




Yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου