Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Ολυμπιακός: Θρίλερ με Καστίγιο


Ανησυχία έχει προκαλέσει στον Ολυμπιακό η στάση της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο θέμα της μεταγραφής του Νέρι Καστίγιο. Ένα έγγραφο περιμένουν οι «ερυθρόλευκοι» από τους Ουκρανούς για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός.


Το συγκεκριμένο έγγραφο είναι απαραίτητο για να κλείσει και τυπικά το θέμα της επιστροφής του Μεξικανού άσου στους πρωταθλητές Ελλάδας και όσο καθυστερεί να φτάσει είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία από την διοίκηση του Ολυμπιακού.


Στο μεταξύ στην Ουκρανία αναφέρουν ότι στη μεταγραφή εμπλέκεται και η Ντνιέπρ, στην οποία ο 25χρονος άσος έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για μία σεζόν. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό η μετακίνηση του παίκτη στον Ολυμπιακό να...
... κολλάει στο συγκεκριμένο λόγο. Παρόλα αυτά ο Καστίγιο δεν ανησυχεί και θεωρεί ότι τελικά δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.


Άλλωστε από την πλευρά του ισχυρίζονται ότι αν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα δεν θα έβγαινε να μιλήσει για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Τα πράγματα πάντως είναι ξεκάθαρα. Αν η Σαχτάρ τηρήσει όλα όσα συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» τότε το θέμα θα λήξει θετικά για τους Πειραιώτες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου