Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Έπιασαν τον ληστή που έλεγε ότι ήταν ο....Μπάτμαν!


Ένας άνδρας στην Πόλη του Παναμά, ο οποίος συνελήφθη για ληστεία, είπε στις αρχές ότι δεν ήταν κλέφτης, αλλά ο Μπάτμαν της περιοχής.
Ο 35χρονος Danny Zane Tatum, εντοπίστηκε από τον σερίφη Rick Williams, σε μια γειτονιά, μετά από καταγγελία για ένα ύποπτο άτομο, που τριγύριζε στην περιοχή. Σύμφωνα με την καταγγελία ο Tatum ήταν κοντά σε σπίτι, των οποίων οι ιδιοκτήτες έλειπαν.

O σερίφης πλησίασε τον 35χρονο, την ώρα που είχε μπει στο φορτηγό του και ετοιμαζόταν να φύγει. Του ζήτησε να σβήσει τη μηχανή, αλλά ο "Μπάτμαν" έκανε ότι δεν ακουσε. Ο σερίφης τράβηξε το όπλο του και ο Tatum τελείως φυσικά του είπε: "Υποθέτω ότι μιλάς σε μένα".
Ο ληστής πληροφόρησε τον σερίφη ότι είχε κρησφύγετο σε κοντινό ξενοδοχείο, διότι κάθε ήρωας πρέπει να χαλαρώνει κάπου.

Μετά από έρευνα ο σερίφης βρήκε στο φορτηγό μια μαύρη σακούλα με κατσαβίδια, πριόνι, γάντια, κυάλια, μαχαίρια και άλλα ύποπτα αντικείμενα.
Όταν ο σερίφης παρατήρησε ότι με όλα αυτά τα σύνεργα μοιάζει με ληστή, ο Tatum διαφώνησε λέγοντας ότι μοιάζει με τον Μπάτμαν.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γυναίκας που είχε σχέση με τον ληστή, ο Tatum την είχε πάει μια φορά σε ένα σπίτι, στο οποίο μπήκαν από το παράθυρο. Της είχε πει ότι ήταν κάτι σαν την σπηλιά του Μπάτμαν και ο ιδιοκτήτης τον άφηνε να ξεκουράζεται εκεί.

Όπως αποκαλύφθηκε από την ανάκριση, ο "Μπάτμαν" έχει πλούσιο παρελθόν σε παντός είδους κλοπές, κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου