Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

''Avatar'' και ''Hangover'' οι νικητές των Χρυσών Σφαιρών!


Δύο ταινίες που έσπασαν τα ταμεία και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, το "Avatar" και το "Τhe Hangover" θριάμβευσαν και στις Χρυσές σφαίρες.

Πολλοί από τους νικητές και τους παρουσιαστές της 67ης τελετής των Χρυσών Σφαιρών, φορούσαν κόκκινα και κίτρινα βραχιόλια, εις μνήμην των θυμάτων της Αϊτής. Κατά τη διάρκεια της τελετής υπήρξαν πολλές εκκλήσεις για προσφορά βοήθειας για τα θύματα του σεισμού.

Ο Τζέιμς Κάμερον κέρδισε Χρυσή Σφαίρα καλύτερης σκηνοθεσίας για το "Avatar" , το οποίο κέρδισε επίσης και τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης δραματικής ταινίας. Ο σκηνοθέτης του "Avatar", πανευτυχής δήλωσε ότι "κάνει την καλύτερη δουλειά του κόσμου".

Η περιπέτεια του Ντίσνεϊ "Up" κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες- η μία για την καλύτερη ταινία animation και η εισπρακτική επιτυχία "The Hangover" απέσπασε Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη κωμωδία.
Με Χρυσή Σφαίρα καλύτερου σεναρίου βραβεύτηκαν οι Τζέισον Ράιτμαν και Σέλντον Τέρνερ, δημιουργοί του "Up In the Air" ("Ραντεβού στον Αέρα"). Το μιούζικαλ "Glee" πήρε Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη τηλεοπτική κωμωδία ή μιούζικαλ.

Η Σάντρα Μπούλοκ κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης γυναικείας ερμηνείας σε δραματική ταινία ("The Blind Side"), ενώ ο Τζεφ Μπρίτζες το αντίστοιχο βραβείο ανδρικής ερμηνείας για το "Crazy Heart."
Ο Τζεφ Μπρίτζες, παραλαμβάνοντας την πρώτη χρυσή σφαίρα της καρίερας του δήλωσε ότι "με το βραβείο του χαλάνε την κακή του εικόνα".
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του σε κωμωδία ("Sherlock Holmes") και παραλαμβάνοντας το βραβείο του δήλωσε ότι δεν είχε προετοιμαστεί να βγάλει λόγο, διότι η γυναίκα του του είχε πει ότι θα έχανε από τον Ματ Ντέιμον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου