Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Ήρθε το τέλος για τους Scorpions...


Oι Scorpions, οι θρυλικοί ροκερ από τη Γερμανία, μετά από περισσότερα από σαράντα χρόνια καριέρας, ανακοίνωσαν ότι η διαδρομή του συγκροτήματος φτάνει στο τέλος της.

"Συμφωνήσαμε ότι φτάσαμε στο τέλος του δρόμου" αναφέρεται σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος με τις τεράστιες επιτυχίες με πρώτη απ' όλες φυσικά το "Wind of Change".

Oι ιδιαίτερα αγαπητοί στην Ελλάδα, Scorpions, θα κυκλοφορήσουν ένα τελευταίο άλμπουμ με τίτλο "Sting in the Tail" τον Μάρτιο, πριν ξεκινήσουν για μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία.

Το συγκρότημα ιδρύθηκε από τον Rudolf Schenker το 1965 στο Μόναχο και τα μέλη του συγκροτήματος θέλουν να τελειώσει αυτό το όμορφο ταξίδι, ενώ βρίσκονται ακόμα σε καλή κατάσταση.

"Θα τελειώσουμε την καριέρα μας με έναν δίσκο που ευελπιστούμε να είναι ο καλύτερος που έχουμε ηχογραφήσει ποτέ" αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους.

Η περιοδεία θα αρχίσει από την Πράγα στις 15 Μαρτίου και ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου. Από το ξεκίνημα της καριέρας τους οι Scorpions έχουν κυκλοφορήσει περισσότερους από 20 δίσκους.

Δείτε την σελίδα του συγκροτήματος και απολαύστε τη μουσική τους στο http://www.myspace.com/officialscorpions.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου