Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

To ντόνατ ήταν κοκα'ί'νη..


Όταν αστυνομικοί σε αυτοκινητόδρομο έξω από το Knoxville (Tennessee) σταμάτησαν την 21χρονη Whitney Alison Holte για έλεγχο, τους κίνησε την περιέργεια η άσπρη σκόνη γύρω από τα χείλη της και πάνω στην μπλούζα της.


Η κοπέλα αμέσως δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι μόλις είχε φάει ένα ντόνατ με ζάχαρη άχνη. Η ιδέα της ήταν καλή αν σκεφθούμε ότι οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ καταναλώνουν άφθονα ντόνατς, οπότε θα έπρεπε να δείξουν κατανόηση.
Δυστυχώς για την κοπέλα είχε πέσει σε περίεργους αστυνομικούς, που δεν αρκέστηκαν στις εξηγήσεις της και προχώρησαν στα απαραίτητα τεστ. Αποδείχθηκε ότι η ουσία που βιαστικά έβαλε στο στόμα της, δεν ήταν ζάχαρη, αλλά κοκαΐνη.


Η Holte, συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την πώληση ή την παράδοση. Επίσης κατηγορείται ότι οδηγούσε επικίνδυνα, με ληγμένο δίπλωμα και ασφάλεια και χωρίς να καταφέρνει να διατηρεί τη λωρίδα κυκλοφορίας της. Οι παρενέργεις του ντόνατ.

Η κοπέλα παραμένει κρατούμενη με εγγύηση 12.250 δολαρίων, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν οι γνωστοί για την ευγένεια και το χιούμορ τους αμερικανοί αστυνομικοί της πρόσφεραν ντόνατς.


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου