Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΗΣΑΠ: Στάση εργασίας αύριο 11:00-15:00


Τετράωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, 5 Φεβρουαρίου, έχουν εξαγγείλει τα σωματεία των εργαζομένων στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις κατά του προσωπικού από ομάδες νεαρών.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο (6/2 και 7/2) τα έργα ανακαίνισης της γραμμής του ΗΣΑΠ στο τμήμα από Ομόνοια ως Άνω Πατήσια.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αυτό το διήμερο, ο ΟΑΣΑ δρομολογεί από την Αττική μέχρι τα Άνω Πατήσια τη λεωφορειακή γραμμή «Χ8».

Η αφετηρία της γραμμής θα είναι επί της Λιοσίων μπροστά από τον σταθμό «Αττική» και το τέρμα της επί της οδού Αγ. Λαύρας 92.

Οι ενδιάμεσες στάσεις:

1. Με κατεύθυνση προς Α. Πατήσια: Λιοσίων ΙΚΑ και Αχαρνών (Πολυκατοικίες και Αγ. Ελευθέριος).

2. Με κατεύθυνση προς Αττική: Αχαρνών (Αγ. Ελευθέριος και Γέφυρα) και Λιοσίων (ΙΚΑ).


Από την Ομόνοια ως την Αττική οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται από τη γραμμή 2 του Μετρό και από τις τακτικές λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ.


Υπενθυμίζεται ότι τό τμήμα Καλλιθέα-Φάληρο καλύπτεται συγκοινωνιακά από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι την 1η Απριλίου από τη λεωφορειακή γραμμή «Χ13». Η συχνότητα των δρομολογίων είναι αντίστοιχη των δρομολογίων του ΗΣΑΠ.



Περισσότερες πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΣΑ «185».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου