Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Αποχωρούν σταδιακά τα τρακτέρ από τα μπλόκα


Αποχωρούν σταδιακά από το μεσημέρι τα τρακτέρ από το οδικό δίκτυο της Βόρειας Ελλάδας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Αποκλεισμένος παραμένει μόνο ο κόμβος της Νίκαιας, ο Προμαχώνας καθώς και ο κόμβος της Στέρνας στην Κορίνθου Τριπόλεως.

Την αναστολή των κινητοποιήσεων συμφώνησαν χθες οι αγρότες από τα μπλόκα Κερδυλλίων, Χρυσούπολης, Εξοχής, Χαλκηδόνας, Ευζώνων, Δοϊράνης, Βογατσικού, Πρεσπών, Αλαμάνας, Παλιού Λεβέντη, Ριτσώνας και στο 90 χλμ στο δρόμο των Θηβών.

Αποκλεισμό γίνονται ανά διαστήματα σε Τύρναβο και Πλατύκαμπο. Στη Θεσσαλονίκη, τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν στους...


.... οδικούς κόμβους («Πράσινα Φανάρια», διόδια Μαλγάρων, κόμβος Χαλκηδόνας, αερογέφυρα Θέρμης), χωρίς ωστόσο να προκαλούν πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων.

Οι αγρότες από τα μπλόκα της Θεσσαλίας και του Προμαχώνα αναμένεται να αποφασίσουν σήμερα αν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

Την ίδια στιγμή, την πρόθεσή τους να ενισχύσουν το μπλόκο της Στέρνας γνωστοποίησαν οι αγρότες της περιοχής. «Ακολουθούμε κοινή πορεία με τους αγρότες του Προμαχώνα και άλλων 20 μπλόκων και θα μείνουμε στα μπλόκα μέχρι η κα Μπατζελή να σκύψει ουσιαστικά στα προβλήματά μας και να δώσει λύση», δήλωσε ο αγροτοσυνδικαλιστής Νίκος Αγγέλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου