Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Κύριε Πρωθυπουργέ, δεν σας βγάλαμε για να μας...κάνετε.. Αμερικανάκια!



ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Σε μια απίστευτη ενέργεια προχώρησε εν κρυπτώ η κυβέρνηση αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αστυνομικών υπαλλήλων κ.Μακρή, απαγορεύει στους αστυνομικούς να φέρουν στολή με το εθνόσημο και στον σταυρό που είναι και το επίσημο σήμα της ΕΛ.ΑΣ!
Όποιος δεν υπακούει σε αυτή την εντολή θα τιμωρείται με πρόστιμο 100 ευρώ! Είναι ίσως η χειρότερη και πιο επικίνδυνη πολιτική απόφαση του ΠΑΣΟΚ την οποία και απέκρυψε πριν τις εκλογές.

Δεν είμαστε εθνικιστές, δεν είμαστε οι λεγόμενοι πατριώτες αλλά δεν είμαστε και αυτοί που θα ξεπουλήσουν την παράδοση και την ιστορία στον βωμό των ...

ξένων συμφερόντων! Είμαστε λέει πολίτες του κόσμου και πρέπει να βγάλουμε το εθνόσημο από την ΕΛ.ΑΣ. Σε λίγο και από τον στρατό και αργότερα από τα σχολεία και τα νοσοκομεία οι εικόνες!

Μιλάμε για πλήρη αφελληνισμό και αποβλάκωση στην οποία μας οδηγούν και δεν μας λένε τίποτα!

Όχι δεν είμαστε όλες οι χώρες ίδιες. Εμείς αμυνόμενοι είμασταν σχεδόν πάντα και είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας.

Δεν ντρεπόμαστε που έχουμε την Ελληνική σημαία καρφιτσωμένη στο μπαλκόνι έστω και δύο φορές τον χρόνο.

Το ΠΑΣΟΚ περνάει σρτην β φάση του σχεδίου του. Να μας κάνει σαν τους Πολωνούς, τους Αλβαμούς τους Ιτσαλούς και τους Γερμανούς. Ε, δεν είμαστε ίδιοι. Καλύτεροι ή χειρότεροι αλλά είμαστε Έλληνες. Τέλος.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ και να σέβομαι τα άλλα κράτη και τις ελευθερίες τους. Δεν θέλω να είμαι εθνικιστής αλλά θέλω να μπορώ να φωνάξω για την Ελλάδα.

Άντε να χαθείτε , δεν ντρέπεστε κιόλας που δεν μας ρωτήσατε...

troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου