Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2010

Η φιλία της Αυγουστάκη με την Χαντισέ!
Ελληνοτουρκική φιλία με άρωμα... Eurovision! H Kατερίνα Αυγουστάκη, που διεκδικεί την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο φετινό μουσικό διαγωνισμό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Όσλο, είναι κολλητή φίλη με την Τουρκάλα Χαντισέ, η οποία πέρσι εκπροσώπησε τη γείτονα με το «Dum Tek Tek».
Η φιλία τους τώρα θα φανεί και εμπράκτως, αφού οι δημιουργοί του «Dum Tek Tek» έρχονται προκειμένου να γράψουν τραγούδι για την Κατερίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνθέτης και ο στιχουργός του «Dum Tek Tek», Sinan Akcil και Stefan Fernande κλήθηκαν να γράψουν τραγούδι για την Κατερίνα εν όψει του ελληνικού τελικού για την Eurovision. Ο τελικός θα γίνει στις 12 Μαρτίου.
Το κομμάτι της Κατερίνας θα είναι μοντέρνο και νεανικό. Μάλιστα, η τραγουδίστρια έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις της σχετικά με κάποια πράγματα που της έχει ζητήσει η ελληνική κρατική τηλεόραση και επικρατεί προβληματισμός. Η Κατερίνα μάλιστα έχει δηλώσει ότι «αν δεν κατέβει με την ελληνική σημαία στην Eurovision, θα το κάνει με την Πολωνία…».Πηγή:Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου