Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Νέα Στήλη: Μαγειρική - Συνταγές! 2η συνταγή!



Σήμερα η 2η συνταγή, από την νέα στήλη του GreekWorldNews!

Ένα εύκολο φαγητό και μάλιστα...διαίτης! Πάρτε μολύβι και χαρτί και ξεκινήστε!



Κοτοσαλάτα διαίτης

Μια κοτοσαλάτα με υπέροχη γεύση που όμως σέβεται την γραμμή μας. Το μυστικό βρίσκεται στο αρωματισμένο με μαιντανό γιαούρτι που αντικαθιστά την κλασσική μαγιονέζα

Συστατικά
3 φιλέτα κοτόπουλου βρασμένα και ψιλοκομμένα
1/2 φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβας
1/2 φλιτζάνι ελιές ψιλοκομμένες
1/2 φλιτζάνι αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
3 καρότα βρασμένα και ψιλοκομμένα
3 πατατες βρασμένες κομμένες σε μικρά κυβάκια
5 αυγά βρασμένα ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι μαυρομάτικα φασόλια βρασμένα
250 γρ στραγγιστό γιαούρτι 2%λιπαρά
1 χούφτα φύλλα μαιντανού


Οδηγίες

Βάζουμε σε μπλέντερ το γιαούρτι, το μαιντανό, το αλάτι, το ξύδι και το πιπέρι και χτυπάμε μέχρι που να γίνουν μια πράσινη σάλτσα.
Σε μεγάλο μπωλ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.
Ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα περίπου να δέσουν τα υλικά και να αναδειχτούν οι γεύσεις
μαυρο πιπέρι κατά βούληση
αλάτι κατά βούληση
2 κουταλιές ξύδι



Καλή Επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου