Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Υπονοούμενα της Παππά για Λιαδέλη!


Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και η Χριστίνα Παππά πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Και ω ναι, η ηθοποιός ήταν... «Μες στην καλή χαρά»! Ήταν και λίγο πρησμένη στο πρόσωπο ή τα μάτια μου την έβλεπαν έτσι; Χμ.... Τα γυαλιά μου πάντως τα φορούσα! Τέλος πάντων, δεν θα μείνω στην εμφάνιση της (που επιμένω, μού έκανε κάπως), αλλά στην ψυχική της διάθεση. Και είναι γεγονός ότι η Παππά είχε πολύ κέφι. 

Θες να ήταν η μέρα των ερωτευμένων; Ναι, σίγουρα ήταν αυτό. Εξάλλου, η ηθοποιός γιόρταζε και το παραδέχτηκε η ίδια. Μόνο που δεν μάς είπε το όνομα του τυχερού, αλλά εμείς ξέρουμε. Πέταγε, όμως, τις σπόντες της για να τσιγκλήσει την Γερμανού και τους τηλεθεατές, αλλά «μασάει η κατσίκα ταραμά» Χριστίνα μου; Όοοχι. Μάλιστα, φορούσε ένα μονόπετρο, που έβγαζε μάτι με τη λάμψη και όταν η Σίσσυ Χρηστίδου την ρώτησε για γάμους κι επισημοποιήσεις, εκείνη απάντησε: «Θα παντρευτούμε όταν μπορέσουμε».

Μετά το πήρε πίσω, λέγοντας ότι τούς πείραζε κι έκανε πλάκα κι απλά ο καλός της τής πήρε δώρο το δαχτυλίδι και δε σημαίνει τίποτε. Ναι καλά. Σπινάρει η γάτα στο γιαούρτι, Χριστίνα μου; Όοοοχι. Και οκ, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και κάνε όση πλάκα θέλεις. Τα νεύρα μας δεν σπάνε, διότι η Παππά δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία celebrity που κάνει τέτοιου είδους πλακίτσες. Η Σαμπρίνα, δεν ξέρω κατά πόσο κουλ θα ήταν, αν είδε την εκπομπή. Ειδικά, εκεί που έστελνε η Παππά φιλιά στον αγαπημένο της όλο νόημα;;; Χοχο. Ούτε να το σκέφτομαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου