Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Η Ελένη για τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1!



Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει ένα όργιο φημών που θέλει τον ΑΝΤ1 φέτος ελέω οικονομικής κρίσης να μην διοργανώνει τα Καλλιστεία, που εδώ και 20 χρόνια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο κανάλι και είναι από τα must προγράμματα του σταθμού. Μάλιστα πολλά δημοσιεύματα έλεγαν ότι η απόφαση είναι οριστική κι αυτό διότι δεν υπάρχουν ούτε χορηγοί για τη βραδιά.

Αν πω ότι δεν πέσαμε τουλάχιστον σε... μαρασμό από τα νέα, ψέματα θα είναι. Μία χρονιά χωρίς Καλλιστεία πάει; Δεν πάει! Και την ίδια άποψη έχει και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία το πρωί της Παρασκευής από την εκπομπή της μίλησε σχετικά με το θέμα. Και τι είπε; Ότι δεν μπορεί να φανταστεί ΑΝΤ1 χωρίς Καλλιστεία και ότι όλο αυτό της φαίνεται περίεργο. Ε και ως σύζυγος Γιάννη Λάτσιου, κάτι παραπάνω θα ξέρει για το «κόψιμο». Εξου και όλη αυτή η απορία στο βλέμμα της. 

Μάλιστα, η Ελένη - ήταν να μην τοποθετηθεί για το θέμα - είπε επίσης ότι μόνο η Τατιάνα (Στεφανίδου) είναι κατάλληλη για την παρουσίαση και για του λόγου το αληθές, το έχει κάνει στο παρελθόν και μάλιστα με επιτυχία. Βασικά, η Τατιάνα είναι η διάδοχος της Ελένης στη θέση αυτή, από τότε που εκείνη έφυγε από τον ΑΝΤ1. Κι αν απορείς εσύ που φέτος για πρώτη φορά η Μενεγάκη «προτείνει» Στεφανίδου, είναι γιατί οι δύο γυναίκες τον τελευταίο καιρό έχουν άριστες σχέσεις.

1 σχόλιο: