Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

"Πέτσινες" επιταγές για την Δημητρίου!


Πλέον είμαι σίγουρη, ότι η Άντζελα Δημητρίου πρέπει να κάνει επειγόντως ένα ευχέλαιο. Το ένα στραβό μετά το άλλο βρίσκει την αοιδό και δεν υπάρχει περίπτωση, κάποιος την έχει ματιάσει. Και μάλιστα, κακό μάτι είναι αυτό. Τελευταίο δεινό που την βρήκε είναι η συνεργασία της με επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso έδωσε «πέτσινες» επιταγές στην Δημητρίου και στο υπόλοιπο σχήμα που εμφανιζόταν στο «Ηχοδρόμιο».

Ναι, ναι. Ακόμη υπάρχουν στο δρόμο οι αφίσες της «Λαίδης» για τις εμφανίσεις της στο εν λόγω κέντρο (και που στις αφίσες αυτές η Άντζελα είναι φτυστή η... Μαριέττα Χρουσαλά), αλλά φευ το σχήμα κατέβηκε μόλις μετά από ένα μήνα εμφανίσεων. Μαζί με την Δημητρίου εμφανιζόταν στο μαγαζί και ο Γιώργος Κλακουμάνος από το X Factor, ο οποίος έμεινε στο τέλος με τη χαρά ότι θα εμφανιζόταν για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια σε μεγάλη πίστα της πρωτεύουσας.

Το σχήμα κατέβασε νωρίς ρολά και όταν οι τραγουδιστές (μαζί και οι μουσικοί) πήγαν στην τράπεζα για να εισπράξουν τα χρήματα, ανακάλυψαν ότι οι επιταγές είναι... πέτσινες, αφού είχαν εκδοθεί στο όνομα εταιρείας που έχει χρεοκοπήσει εδώ και τρία χρόνια. Ο επιχειρηματίας του κέντρου υποστηρίζει ότι είναι εντάξει απέναντι στους συνεργάτες του και δεν τους χρωστάει χρήματα. Η «Λαίδη» προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος και ο Κλακουμάνος, που τι μοίρα κυνηγάει κι αυτόν τον έρμο, θέλει τα χρήματα που του χρωστάνε και φθάνουν τα 15 χιλιάδες ευρώ. 

Και της Δημητρίου λένε ότι της χρωστάνε, αν και η αοιδός φαίνεται ότι έχει πάρει ένα μέρος από τα οφειλόμενα. Αν θα κινηθεί νομικά για να πάρει και τα υπόλοιπα, δεν το γνωρίζουμε. Πάντως, πολλή γκαντεμιά, αφού φέτος είναι το δεύτερο σχήμα που συμμετέχει η Άντζελα και κατεβαίνει άδοξα πριν την ώρα του. Το πρώτο ήταν το «Maya Maya», όπου εμφανιζόταν με Βαζαίο- Γιαννούλη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου