Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Υπερθέαμα με πολλά γκάζια!!



Τρέχει με χίλια και δεν φτάνει ο Σάκης για να προωθήσει τη συμμετοχή του στη φετινή Eurovision. Δεν περιμέναμε, όμως, να πάρει μέρος και σε ράλι! Κι όμως, ο ποπ σταρ θα δώσει το «παρών» το βράδυ της 12ης Μαρτίου στη Λεμεσό στην Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης του 3ου γύρου του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC). Ήδη έχει στηθεί ένα εντυπωσιακό σκηνικό στο κλειστό στάδιο «Σπύρος Κυπριανού», εκεί όπου ο Σάκης θα βρεθεί δίπλα στους καλύτερους οδηγούς στον κόσμο. Ανάμεσά τους και ο Σεμπάστιαν Λεμπ.

Περισσότερα από 50 εκατομμύρια τηλεθεατές σε 150 και πλέον χώρες στις πέντε ηπείρους θα δουν τον Σάκη και θα ακούσουν από κοντά τόσο το τραγούδι του «Τhis is Our Νight», που επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision, αλλά και τις νέες του επιτυχίες από το τελευταίο του άλμπουμ, με το γενικό τίτλο «Ήρθες».


Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Ράλι Κύπρος που η εκκίνηση θα γίνει σε κλειστό χώρο και γι αυτόν το σκοπό οι διοργανωτές έχουν προχωρήσει σε σχεδιασμό ειδικής σκηνής, θέλοντας να προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα στους φίλους του ράλι αλλά και του Σάκη Ρουβά, που θα βρεθούν στην Τελετή Εκκίνησης. 

Το τελετουργικό θα αρχίσει στις 19:30 με παρουσιαστές να αναλαμβάνουν τη διασκέδαση του κοινού, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η «παρέλαση» των καλύτερων οδηγών στον κόσμο και η συναυλία του Σάκη. Πιο συγκεκριμένα, στις 20:00 ακριβώς το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εισέλθει στο στάδιο και ακολουθώντας μια προκαθορισμένη πορεία, θα οδηγηθεί στην ειδική ράμπα που θα στηθεί για τους σκοπούς της τελετής αλλά και της συναυλίας και στη συνέχεια θα βγει από την καταπακτή. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί για όλα τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στο FxPro Ράλι Κύπρος 2009 μέχρι να φτάσουμε στον Νο 1 Σεμπαστιάν Λεμπ με το Citron C4 WRC, λίγο πριν από τις 21:00, αφού τα αγωνιστικά θα μπαίνουν στο στάδιο με αντίστροφη σειρά από αυτήν που θα αναγράφεται στη λίστα εκκίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου